Orlando & Harmony of the Seas 2019, 13dgr

En fantastisk resa där vi börjar med att bo i Orlando som har allt från nöjesparker till fantastisk shopping. Vi bor väldigt strategiskt beläget med närhet till det mesta i Orlando. Vi har ett trevligt poolområde på hotellet där vi kan tillbringa våra dagar eller shoppa i någon av de gigantiska outlets som finns här. Vill du gå på någon av de berömda nöjesparkerna som finns här hjälper vi dig naturligtvis med biljetter. Varför inte hyra en bil och åka till klassiska Daytona Beach över dagen? Vi besöker Kennedy Space Center som är en fantastisk park där vi lära oss det mesta om rymdfärder. Efter dessa avvkopplande eller fartfyllda dagar – du väljer själv – skall vi kryssa med det spektakulära fartyget Harmony of the Seas. Här finns allt från rutschkanor till robotbarer, Central park med levande växter & träd till Broadwaymusikalen Grease samt fantastiska matupplevelser.

Dag 1. 16/10 2019. Flyg Göteborg– Orlando
Flygresa till Orlando. Vi flyger från Landvetter och vid ankomsten väntar buss som tar oss till vårt hotell Best Western International Drive. Hotellet ligger utmärkt med massor av restauranger & sevärdheter i närheten av hotellet.
Orlando

Dag 2-4 17-19/10 – Orlando
Första dagen är vi fria att hitta på vad vi själva vill. Kanske är det en av de otaliga parkerna som lockar. Vi hjälper till med transport och biljetter till Sea World, Disney-parkerna eller Universal Studios. Eller så väljer ni att slappa vid det trevliga poolområdet som finns vi hotellet. Här finns även stora Outlets om du vill shoppa riktigt billigt – vi hjälper er med transporten dit! Vill ni även ha en hurbil någon av adagarna för att tex åka till Daytona Beach hjälper vi till med det!

Dag 5: 20/10 – Kennedy Space Center & Ombordstigning
Vi äter en tidig frukost och därefter mot kusten och Kennedy Space Center. Vi gör ett besök här och lär oss det mesta om rymdfärder både nu & då. Under eftermiddagen checkar vi in på Harmony of the Seas – ett av världens största kryssningsfartyg. Ett helt fantastiskt fartyg som har allt!

Dag 5-12: Kryssning enligt nedan:
20/10 Port Canaveral 16.30
21/10 Perfect day at Cocoay, Bahamas 08-17
22/10 Till havs
23/10 Cozumel, Mexico 07-18
24/10 Routan, Honduras 08-17
25/10 Puerto Costa Maya, Mexico 07-15
26/10 Till Havs
27/10 Port Canaveral 06.00

Alla dagar ingår helpension, d.v.s. vi har frukost, lunch och middag inkluderat ombord på fartyget. På utflykterna köper vi vår egen lunch, alternativt äter när vi är tillbaka då öppettiderna för lunch ombord är generösa. På dagarna erbjuds också en mängd olika aktiviteter ombord, t.ex. tävlingar och underhållning i salongerna eller ute på däck. Kring det fina poolområdena finns gott om solstolar och här sitter vi gärna länge och bara kopplar av. För den som vill hålla sig i form finns ett fint gym där man kan träna och delta i olika klasser. Skönhetsbehandlingar av alla de slag kan bokas i fartygets fina spa-avdelning. (För behandlingar betalar man extra). På kvällarna visas imponerande shower med professionella artister i fartygets teater och det är olika program varje kväll!  Svensk reseledare med under hela vistelsen i USA!
Vi äter middag gemensamt i huvudrestaurangen varje kväll, för de som vill. Annars finns det många olika restauranger att äta i.

Dag 12: 28/10 Åter Florida efter kryssning
Vi kommer in tidigt till Port Canaveral och äter frukost innan vi kliver av. Flyget hem mot Sverige går under eftermiddagen igen.

Dag 13: 29/10 Hemma i Sverige igen.
Vi landar på Landvetter efter en bekväm nattflygning hem.

Datum: 16/10 2019 24995:-
Ingår: Flyg t/r, 4 nätter på hotell med frukost, 7 nätters kryssning med helpension,dricks & avgifte, entré & rundvandring på Kennedy Space Center, transfer & transporter i Florida samt svensk reseledare
Tillägg: Utsideshytt
Utsideshytt med balkong
Enkelhytt insides
Transfer Torp – Landvetter t/r (Vid minimum 16 bokade)
920:-
1500:-
8500:-
650:-
   Med reservation för eventuella valuta, pris & programförändringar.

harmony

Boka nu