Orlando, Clearwater & Karibienkryss, 14dgr

Nöje, avkoppling & kryssning till kanonpris!

Följ med på en resa där vi hinner njuta av både Florida och en härlig kryssning till Karibien. Första börjar vi med parkerna, outlets, nöjen i Orlando och sedan får vi strandhäng vid Clearwater Beach. I Orlando finns möjlighet att besöka någon av de otaliga parker som finns här, Disney, Sea World, Universal Studios med flera. Vi bor med ett utmärkt läge på International Drive – alldeles vid Orlando Eye. Runt hotellet finns massor av aktiviteter och restauranger att besöka. Efter dessa första dagar åker vi vidare mot Floridas Västkust & Clearwater Beach. Här bor vi precis på stranden och njuter av strand & poolområdet på ett härligt hotell. Resan avslutas på bästa sätt, en veckas kryssning i Karibien. Vi kryssar med Serenade of The Seas, ett av Royal Caribbeans fina fartyg. Under kryssningen ingår helpension samt många aktiviteter.

Dag 1. Flyg Göteborg– Orlando
Flygresa till Orlando. Vi flyger från Landvetter med Lufthansa! Vid ankomsten väntar buss som tar oss till vårt hotell Best Western International Drive. Hotellet ligger utmärkt med massor av restauranger & sevärdheter i närheten av hotellet.
Orlando

Dag. 2-3  Orlando
Första dagen är vi fria att hitta på vad vi själva vill. Kanske är det en av de otaliga parkerna som lockar. Vi hjälper till med transport och biljetter till Sea World, Disney-parkerna eller Universal Studios. Eller så väljer ni att slappa vid det trevliga poolområdet som finns vi hotellet. Här finns även stora Outlets om du vill shoppa riktigt billigt – vi hjälper er med transporten dit!

Dag 4: Mot Clearwater Beach
Efter frukost lämnar vi Orlando och åker mot Floridas västkust – Clearwater Beach.  Vi checkar in på vårt hotell Hampton In & Suites, här bor vi utmärkt – precis på stranden. Kvällen på egen hand.

Dag 5: Clearwater Beach
Dagen fri på egen hand eller så följer ni med reseledaren på en tur i närområdet. Man kan även besöka Clearwater Marine Aquarium – vi hjälper er med transport & entréer.

Dag 6: Incheckning Serenade of the Seas
Efter frukost packar vi ihop våra saker och åker mot kryssningshamnen. Vi checkar in och kliver ombord på vårt kryssningsfartyg – Serenade of the Seas. Här finns det mesta vi behöver under de kommande dagarna – fantastisk mat, underhållning i världsklass, träningsmöjligheter och massor av aktiviteter ombord. Vi börjar med lunch när vi kommit ombord!

Kryssningen:
Dag 6: Avresa Tampa 16.00
Dag 7: Till havs
Dag 8: Cozumel, Mexico
Dag 9: Roatan, Honduras
Dag 10: Belize City, Belize
Dag 11: Costa Maya, Mexixo
Dag 12: Till Havs
Dag 13: Åter Tampa 07.00

Dag 13: Åter Florida & hemresan börjar
Vi kommer in till Tampa på förmiddagen och har en lugn morgon innan vi kliver av och åker mot flygplatsen. Vi flyger hem med Lufthansa.

Dag 14: Hemma igen
Vi landar på Landvetter efter en bekväm nattflygning.

Key West178

Kryssning:
Alla dagar ingår helpension, d.v.s. vi har frukost, lunch och middag inkluderat ombord på fartyget. På utflykterna köper vi vår egen lunch, alternativt äter när vi är tillbaka då öppettiderna för lunch ombord är generösa. På dagarna erbjuds också en mängd olika aktiviteter ombord, t.ex. tävlingar och underhållning i salongerna eller ute på däck. Kring det fina poolområdet finns gott om solstolar och här sitter vi gärna länge och bara kopplar av. För den som vill hålla sig i form finns ett fint gym där man kan träna och delta i olika klasser. Skönhetsbehandlingar av alla de slag kan bokas i fartygets fina spa-avdelning. (För behandlingar betalar man extra). På kvällarna visas imponerande shower med professionella artister i fartygets teater och det är olika program varje kväll! Majesty of the Seas har flera restauranger, pooler, klättervägg, gym, spa, teater, flera barer, kasino och mycket mer. Svensk reseledare med under hela vistelsen i USA!

Datum: 21/11-2022 22.500:-
Ingår: Flyg t/r, 5 nätter på hotell med frukost, 7 nätters kryssning med helpension, transfer & transporter i Florida samt svensk reseledare
Tillägg: Utsideshytt
Utsideshytt med balkong
Enkelhytt
Dryckespaket under kryssningen (All inclusive)
Refreshmentpaket under kyrssninge (ej alkohol)
1.100:-
2.900:-
8.700:-
3.650:-
1.780:-
 Med reservation för eventuella valuta & prisförändringar.

Flygtider:
21/11 GOT-FRA 10.25-12.10
21/11 FRA-MCO 13.10-17.55

3/12 TPA-IAD 13.50-16.10
3/12 IAD-FRA 18.20-07.55
4/12 FRA-GOT 09.35-11.15

Vi reserverar oss för valuta- prisändringar och justering i program pga. oförutsedd händelseutveckling i omvärlden!

Boka nu