Kryssning Västra Medelhavet våren 2022, 9dgr

Royal Caribbean – Wonder of the Seas

Nu kan du få chansen att uppleva flera av Medelhavets pärlor på en och samma gång. Vi flyger från Landvetter till Barcelona där vi bor i en natt innan kryssningen. Vi hinner njuta av en härlig kväll i Barcelona innan vi skall kliva på Royal Caribbeans nyaste och världens största kryssningsfartyg Wonder of The Seas för att börja vårt kryssningsäventyr. Under den här kryssningen varvas dagar till havs med besök i spännande hamnar kring Medelhavet. En utmärkt resa för dig som vill prova på en kryssning för första gången!

Dag 1: Flyg till Barcelona
Vi flyger till Barcelona från Landvetter. Framme väntar en buss på oss för att köra oss till vårt hotell. Gemensam middag på hotellet.

Dag 2: Ombordstigning
Vi lämnar hotellet på förmiddagen och åker till kryssningsterminalen. Vid ankomsten checkar vi in på Royal Caribbeans kryssningsfartyg, Wonder of the Seas och nu väntar en underbar kryssning. När vi kommit ombord äter vi lunch och därefter finns tid att bekanta sig med fartyget innan det är dags för middag. Vi äter tillsammans på samma tid och vid samma bord varje kväll under kryssningen – för de som önskar. Man kan även välja att äta egen tid i restaurang Windjammer.

Dag 2-9.  Kryssning i Medelhavet
Resrutt Wonder of the Seas

22/5 Barcelona
22/5 Palma de Mallorca, 08-16
24/5 Provence (Marseilles) 09-18
25/5 La Spezia (Florens/Pisa) 08.30-20.30
26/5 Rom (Civitavecchia) 07-20
27/5 Neapel 07.-20
28/5 Till Havs
29/5 Barcelona

Ombord på fartyget kan vi köpa utflykter för att komma ut och se mer av destinationerna. Reseledaren tipsar även om utflykter som vi kan hitta på tillsammans, på egen hand!
Helpension ingår alla dagar d.v.s. vi har frukost, lunch och middag inkluderat ombord på fartyget. På utflykterna köper vi vår egen lunch, alternativt äter när vi är tillbaka då öppettiderna för lunch ombord är generösa. På dagarna erbjuds också en mängd olika aktiviteter ombord, t.ex. tävlingar och underhållning i salongerna eller ute på däck. Kring det fina poolområdet finns gott om solstolar och här sitter vi gärna länge och bara kopplar av. För den som vill hålla sig i form finns ett fint gym där man kan träna och delta i olika klasser. Skönhetsbehandlingar av alla de slag kan bokas i fartygets fina SPA-avdelning (för behandlingar betalar man extra). På kvällarna visas imponerande shower med professionella artister i fartygets teater och det är olika program varje kväll! Vill vi inte se showen kan vi koppla av i någon av barerna eller i kasinot.

Dag 8: Barcelona & Sightseeing samt hemresa
Wonder of the Seas kommer in tidigt till hamnen men vi äter frukost i lugn och ro innan vi kliver av! För att utnyttja förmiddagen innan hemresan, packar vi in våra väskor i en buss och möter vår lokalguide som tar med oss på en stadsrundtur för att få med oss lite extra av Barcelona innan vi åker mot flygplatsen. Flyget hem går under kvällen!

Datum: 21/5 18.995:-
Ingår: Flyg i ekonomiklass t/r, 1 natt på hotell, välkomstmiddag på hotellet,  7 nätter ombord i insideshytt med helpension, hyttvärd, hamnavgifter, skatter & dricks ombord, en stadsrundtur i Barcelona med lokalguide samt reseledare.
Tillägg: Enkelhytt/rum
Utsideshytt
Utsideshytt med balkong
Dryckespaket Premium (All-Inclusive)
Ring!
1350:-
3570:-
3990:-
 Flygtider: 21/5 GOT-FRA 10.15-12.00
21/5 FRA-BCN 13.15-15.15
29/5 BCN-FRA 18.50-21.00
29/5 FRA-GOT 21.45-23.20

Vi reserverar oss för valuta- prisändringar och justering i program pga. oförutsedd händelseutveckling i omvärlden!

Boka nu