Hawaiikryssning med San Francisco & Vancouver, 22 dgr

Följ med oss på en spännande resa där vi börjar i San Francisco för att sedan flyga vidare till Hawaii & Honolulu. Efter några dagar på Hawaii med spännande rundtur till bla Pearl Harbor kliver vi på vårt fantastiska kryssningsfartyg Celebrity Eclipse. Här kommer vi kryssa i 12 nätter med helpension samt både dryckespaket & wifi inkluderat ombord.  Vi kommer under kryssningen att besöka de olika öarna Maui, Oahu & Hawaii innan vi får fem dagar till havs och når Canada & Victoria för att avsluta kryssningen i Vancouver. Här stannar vi ett par dagar för att se och uppleva innan vi flyger hem igen.

Dag 1: Mot San Francisco
Idag flyger vi mot San Francisco från Landvetter. Vi blir hämtade vid flygplatsen och åker till vårt centralt belägna hotell Holiday Inn Express Fisherman´s Wharf.

Dag 2: San Francisco
Efter frukost följer de som vill med reseledaren på en rundtur. Vi börjar med ett besök på Alcatraz, den berömda fängelseön. Vid lunchtid åker de som vill tillbaka mot Fisherman´s Wharf och vi besöker välkända Pier 39 och äter en god lunch. Efter att ha kollat in sjölejonen, som brukar ligga här och sola sig, fortsätter vi vår rundtur.  Vi åker givetvis den berömda kabelspårvagnen, ser kända Lombard Street med sina kurvor, promenerar runt i staden innan vi under sen eftermiddag/kväll når vårt hotell igen efter en härlig dag i denna underbara stad. Vi kanske går till Buena Vista Cafe och tar en av deras världskända Irish Coffe, här serveras i genomsnitt ca 2000 Irish Coffe om dagen!! Cafèet ligger på bekvämt promenadavstånd från vårt hotell. Rundturen med reseledaren ingår, men eventuella entréer, måltider & spårvagnsbiljetter betalas av var och en som följer med.

Dag 3: San Francisco
Ledig dag att upptäcka staden.  Reseledaren kommer med tips och förslag på utflykter.

Dag 4: Mot Hawaii & Honolulu
Under förmiddagen åker vi mot flygplatsen och påbörjar nästa etapp. Vi flyger till mångas drömresemål – Hawaii & Honolulu. Vi checkar in på vårt hotell Ramada Plaza By Wyndham Wikiki där vi skall bo i tre nätter. Eftermiddagen/kvällen är fri för egna aktiviteter.

Dag 5-6: Honolulu
Vi tillbringar två härliga dagar på denna underbara ö mitt i Stilla Havet med hotellet som utgångspunkt. Bussförbindelserna är bra på ön så vi har goda möjligheter att upptäcka ön på egen hand. Vi har även gott om tid att besöka Waikiki Beach, kolla i alla surfare och flanera längs stranden. Eventuella rundturer med reseledaren ingår, men entréer & måltider betalas av var och en som följer med.

Dag 7: Stadsrundtur med Pearl Harbour & incheckning på fartyget.

Efter frukost åker vi på en rundtur med besök på Pearl Harbour. Efter rundturen åker vi mot hamnen för att checka in på kryssningsfartyget Celebrity Eclipse och under eftermiddagen etablera oss i våra hytter där vi skall bo de följande 12 nätterna. Vi äter en gemensam middag på kvällen och pratar om vår kommande upplevelse.

Dag 8: Honolulu
Även idag kan vi besöka Honolulu då fartyget inte kommer lämna förrän vid midnatt. Vill man hellre stanna kvart på fartyget och njuta av allt som finns ombord kan man självklart göra det.

Kryssning:
9/5 Honolulu, Oahu
10/5 Honolulu, Oahu
11/5 Lahaina, Maui
12/5 Lahaina, Maui
13/5 Kailua Kona, Hawaii
14/5 Hilo, Hawaii
15/5 Till havs
16/5 Till havs
17/5 Till havs
18/ Till havs
19/5 Till havs
20/5 Victoria, British Columbia
21/5 Vancouver, British Columbia

I kryssningen ingår helpension, hamnavgifter, skatter & dricks samt dryckespaket Classic & Wi-fi.
Ombord på fartyget kan vi köpa utflykter för att komma ut och se mer av öarna. Helpension, wifi & dryckespaket Classic ingår under samtliga dagar d.v.s. vi har frukost, lunch och middag inkluderat ombord på fartyget. På utflykterna köper vi vår egen lunch, alternativt äter när vi är tillbaka då öppettiderna för lunch ombord är generösa. På dagarna erbjuds också en mängd olika aktiviteter ombord t.ex. tävlingar och underhållning i salongerna eller ute på däck. Kring det fina poolområdet finns gott om solstolar och här sitter vi gärna länge och bara kopplar av. För den som vill hålla sig i form finns ett fint gym där man kan träna och delta i olika klasser. Skönhetsbehandlingar av alla de slag kan bokas i fartygets fina spa-avdelning (för behandlingar betalar man extra). På kvällarna visas imponerande shower med professionella artister i fartygets teater och det är olika program varje kväll! Vill vi inte se showen kan vi koppla av i någon av de många barerna eller i kasinot.

Dag 19: Vancouver
Vi kliver av fartyget på morgonen och börjar dagen i Vancouver med en stadsrundtur med buss och kunnig lokalguide. Efter rundturen åker vi till vårt hotell Sheraton Vancouver Wall Centre och checkar in. Kvällen fri.

Dag 20: Vancouver
Ledig dag att upptäcka denna fantastiska stad.

Dag 21: Hemresan börjar
Vi checkar ut under förmiddagen och börjar vår resa hemåt.

Dag 22: Hemma igen
Hemma i Sverige igen efter en underbar resa och redo för att njuta av den svenska sommaren.

 

Avresa: 3/5 2023

Pris: 59.995:-

Ingår: Flygresor i ekonomiklass, hotell med frukost enligt ovan, transfer enligt program, stadsrundtur med lokalguide i Honolulu & Vancouver, biljetter till Pearl Harbour samt kryssning i insideshytt (kategori 10) med helpension, skatter, dricks & hamnavgifter samt dryckespaket Classic & Wi-Fi.
Reseledare med på hela resan!

Tillägg:
Utsideshytt – per person 4.910:- per person kategori 07
Utsidehytt med balkong 5.420:- per person kategori 1B

Övrigt:
Visum krävs för USA & Canada söks elektroniskt.

(Vi reserverar oss för prisändringar och justering i program pga. flygtider och flygpris)

 

Boka nu