2023: Florida & kryssning med Oasis of the Seas, 13dgr

En fantastisk resa där vi börjar med att bo i mysiga Lauderdale by the Seas på Ocean Sky Hotel. Hotellet har ett strategiskt bra läge precis på stranden med ett härligt poolområde, nära till centrum med massor av trevliga restauranger & små butiker. Här finns möjlighet att besöka Everglades, Miami, shoppa på Sawgrass Mills eller bara njuta av de fina stränderna. Efter dessa avkopplande eller fartfyllda dagar – du väljer själv –är det kryssning med det spektakulära, helt fantastiska fartyget Oasis of the Seas. Här finns allt från rutschkanor till robotbar, Central park med levande växter & träd till Broadwaymusikal samt fantastiska matupplevelser. Dessutom väldigt trevliga stopp under kryssningen, Nassau, CocoCay, Labadee & Jamaica samt har ett par avkopplande dagar till havs.


 

 

 

 

 

 

 

Dag 1. Flyg Landvetter – Miami/Fort Lauderdale
Avresa från Landvetter till Miami med SAS via Stockholm. Vid ankomsten väntar buss som tar oss till vårt hotell, Ocean Sky som ligger i Lauderdale by the Seas. Hotellet har trevligt poolområde, ligger precis på stranden och har gångavstånd till det mysiga centrumet i Lauderdale by the Seas – här finns gott om mycket bra restauranger, små butiker och trevliga barer.

Dag 2 – 4. Lauderdale by The Sea/Fort Lauderdale
Efter frukost på hotellet är dagarna fria. Reseledaren hjälper till med utflykter till Everglades, kanaltur, shopping på Sawgrass Mills eller bara koppla av på hotellet. Reseledaren tipsar om bra shopping, trevliga restauranger och saker att hitta på.

 

 

 

 

 

 

Dag 5. Ombordstigning
Frukost på hotellet i lugn och ro och därefter åker ni mot Miami och ombordstigning på Oasis of the Seas. När vi kommit ombord finns tid att bekanta sig med fartyget och äta lunch. Gruppen ätter en gemensam middag tillsammans på samma tid och vid samma bord varje kväll under kryssningen. Önskar ni äta på egen hand eller annan tid finns flera andra restauranger att välja på – fritt val för varje kväll! Kryssningen är på egen hand om gruppen är under 20 personer.

Oasis of the Seas är ett helt fantastiskt fartyg som verkligen har allt för den ultimata kryssningen!
Alla dagar ingår helpension, d.v.s. vi har frukost, lunch och middag inkluderat ombord på fartyget. På utflykterna köper vi vår egen lunch, alternativt äter när vi är tillbaka då öppettiderna för lunch ombord är generösa. På dagarna erbjuds också en mängd olika aktiviteter ombord, t.ex. tävlingar och underhållning i salongerna eller ute på däck. Kring dom fina poolområdena finns gott om solstolar och här sitter vi gärna

länge och bara kopplar av. För den som vill hålla sig i form finns ett fint gym där man kan träna och delta i olika klasser. Skönhetsbehandlingar av alla de slag kan bokas i fartygets fina spa-avdelning. (För behandlingar betalar man extra). På kvällarna visas imponerande shower med professionella artister i fartygets teater och det är olika program varje kväll! Vi äter 3-rätters middag gemensamt i huvudrestaurangen varje kväll, för de som vill. Annars finns det många olika restauranger att äta i.

Dag 5-12: Kryssning enligt nedan:
26/11 Miami
27/11 Nassau, Cocacay
28/11 Perfect day att CocoCay
29/11 Till havs
30/12 Labadee, Haiti
1/12 Falmouth, Jamaica
2/12 Till havs
3/12 Miami

Dag 12: Åter Florida efter kryssning
Vi kommer in tidigt Miami och äter frukost innan vi kliver av. Vi möts av buss & vår lokalguide som tar oss med på en stadsrundtur i Miami under dagen – vi får möjlighet att äta lunch och shoppa lite på Miami Beach innan vi åker mot flygplatsen. Vi flyger hem med SAS via Stockholm.

Dag 13: Hemma i Sverige igen.
Vi landar på Landvetter efter mellanlandning i Stockholm och med minnen av en fantastisk resa.

Datum: 22/11 2023

Pris: 26.995:-

Ingår: Flyg t/r, 4 nätter på hotell med enklare frukost, 7 nätters kryssning med helpension, dricks & avgifter, transfer & transporter i Florida samt stadsrundtur i Miami med lokalguide. Svensk
Reseledare är med under resan till & från Sverige samt under de tre första dagarna i Florida.

Tillägg:
Utsideshytt 995:-
Utsideshytt med balkong 1.995:-
Enkelhytt insides Ring!
Transfer Torp – Landvetter t/r (Vid minimum 14 bokade) 750:-
Dryckespaket Deluxe under kryssningen fr. 765:-/natt + 100 kr i serviceavgift – 5455 kr per person
Dryckespaket Refreshment (alkoholfritt) fr. 305:-/natt + 100 kr i serviceavgift  – 2235 kr per person 
Dryckespaket måste bokas samtidigt som man bekräftar sin bokning, kan ej läggas på i efterhand – gäller fram tom 28/2 – ev förlängning

 

Flygtider:
22/11 GOT-ARN 09.45-10.45 ARN-MIA 13.00-17.50
3/12 MIA-ARN 19.40-11.05 ARN-GOT 14.35-15.35
Incheckat bagage & handbagage ingår samt måltider på Atlant-flygningarna

Vi reserverar oss för eventuella valuta- och programförändringar!

Boka nu