Florida & kryssning med Celebrity Infinity 2021, 11dgr

Vi erbjuder en fantastisk Karibienkryssning med bra boende i Fort Lauderdale i Florida innan kryssningen. Vi kryssar med det fantastiska kryssningsfartyget Celebrity Infinity till Key West, Cozumel och har två avkopplande dagar till havs. Vi har reseledare med under hela resan som hjälper er med utflykter i Florida och tipsar om det bästa att göra ombord på kryssningen och på de olika stoppen.
Utsideshytt & dryckespaket ingår i grundpriset!

Dag 1. Flyg Landvetter – Miami/Fort Lauderdale
Avresa från Landvetter till Miami med mellanlandning. Vid ankomsten väntar buss som tar oss till vårt hotell, Ocean Sky som ligger utmärkt i Lauderdale by the Sea strax norr om Fort Lauderdale. Lauderdale by the Seas, har flera gånger blivit utnämnd till en USA:s mysigaste städer. Hotellet vi bor på ligger precis vid stranden och  har ett trevligt poolområde med gångavstånd till restauranger och affärer. Till den berömda piren och torget är det ca 15 minuters promenad, här finns många bra restauranger.

Dag 2 – 4. Fort Lauderdale
Reseledaren hjälper till med utflykter till Everglades för att se på alligatorer och andra djur i det fria, Sawgrass Mills – ett av världens största shoppingoutlets, åka en tur på kanalerna i Floridas Venedig – Fort Lauderdale. Eller så kopplar ni av på hotellet, promenerar i trevliga områden eller bara sitter på ett mysigt glasscafé och njuter.
Reseledaren kommer en av kvällarna att ta med er till sin favoritrestaurang 101 Ocean men även till ett bra Steakhouse med riktigt gott kött. Vill ni även besöka den klassiska restaurangen Mai Kai med sin polynesiska mat & show så löser vi det.

Dag 5. Ombordstigning
Under förmiddagen åker vi mot Miami & kryssningshamnen och ombordstigning på Celebrity Infinity. När vi kommit ombord finns tid att bekanta sig med fartyget och äta lunch. Vi äter en gemensam middag tillsammans på samma tid och vid samma bord varje kväll under kryssningen. Önskar ni äta på egen hand eller annan tid finns flera andra restauranger att välja på – fritt val för varje kväll!

Dag 5-10. Kryssning i Karibien
Under kryssningen varvas dagar till havs med besök i spännande hamnar. Ombord på fartyget kan vi köpa utflykter för att komma ut och se mer av öarna. Alla dagar ingår helpension, d.v.s. vi har frukost, lunch och middag inkluderat ombord på fartyget. På utflykterna köper vi vår egen lunch, alternativt äter när vi är tillbaka
då öppettiderna för lunch ombord är generösa. På dagarna erbjuds också en mängd olika aktiviteter ombord, t.ex. tävlingar och underhållning i salongerna eller ute på däck. Kring det fina poolområdet finns gott om solstolar och här sitter vi gärna länge och bara kopplar av. För den som vill hålla sig i form finns ett fint gym
där man kan träna och delta i olika klasser. Skönhetsbehandlingar av alla de slag kan bokas i fartygets fina spa-avdelning. (För behandlingar betalar man extra). På kvällarna visas imponerande shower med professionella
artister i fartygets teater och det är olika program varje kväll! Vill vi inte se showen kan vi koppla av i någon av de många barerna eller i kasinot.

Kryssningen är enligt följande:
Dag 1: 13/2 Avresa från Miami
Dag 2: 14/2 Till havs
Dag 3: Cozumel, Mexico
Dag 4: Till havs
Dag 5: Key West
Dag 6: Miami

Dag 10. Ankomst Miami, stadsrundtur & flyg till Göteborg
På morgonen kommer vi till hamnen i Miami efter vår kryssning. Vi möts upp av buss med vår svenska lokalguide som tar oss på en rundtur till Miami. Vi besöker Little Havanna, konstdistriktet med sin berömda grafitti – Wynwood, Bayside och självklart Miami Beach innan vi åker mot flygplatsen och börjar resan hemåt.

Dag 11. Ankomst Skandinavien – Landvetter
Vi ankommer till Göteborg & Landvetter.

Datum: 9/2
Pris: 24.995:-
Ingår:Flyg i ekonomiklass t/r, 4 nätter på Ocean Sky med frukost, 5 nätter ombord i utsideshytt med helpension & dryckespaket**, hyttvärd, hamnavgifter, skatter & dricks ombord samt reseledarservice.
Tillägg:
Balkonghytt inkl. dryckespaket Classic** – 1800 kr
Enkelhytt – 7850 kr
ESTA – elektronisk Visumansökan – 400 kr
Transfer Uddevalla/Torp till Landvetter t/r. – 500 kr
Parkering Torp – 350 kr
Övrigt: Flygtider kommer

**Dryckespaket Classic -alkoholhaltiga drycker, drinkar, vin på glas, öl mm) Med reservation för ev. valuta & prisförändringar!
(värde ca 3500:-)Vi reserverar oss för ev. valuta och prisförändringar!

Boka nu