Kryssning med Voyager of the Seas, Royal Caribbean, 8dgr

Ring för att boka – går ej att boka via hemsidan!

Vi erbjuder en helt fantastisk kryssning på egen hand från Stockholm 10/7 och Köpenhamn 28/8. Helpension, dryckespaket, skatter, dricks samt tågresa från Uddevalla t/r ingår!

 

Dag 1. Tåg Uddevalla – Stockholm eller Köpenhamn
Ni åker bekvämt med tåg från Uddevalla till Stockholm 10/7  eller Köpenhamn 28/8. Framme promenerar ni eller tar taxi (på egen hand) till terminalen för incheckning.
När ni kommit ombord finns tid att bekanta sig med fartyget och äta lunch. På kvällarna har ni ett fast bord i huvudrestaurangen för middag, finns tidig och sen sittning att välja på.

Dag 2-7. Kryssning
Under kryssningen varvas dagar till havs med besök i spännande städer. Ombord på fartyget kan ni köpa utflykter för att komma ut och se mer av städerna som besöks. Under  dagarna erbjuds också en mängd olika aktiviteter ombord, t.ex. tävlingar och underhållning i salongerna eller ute på däck. Kring det fina poolområdet finns gott om solstolar och här sitter vi gärna länge och bara kopplar av. För den som vill hålla sig i form finns ett fint gym där man kan träna och delta i olika klasser. Skönhetsbehandlingar av alla de slag (betalas ombord) kan bokas i fartygets fina SPA-avdelning. På kvällarna visas shower med professionella artister i fartygets teater och det är olika program varje kväll! Vill man inte se showen kan ni koppla av i någon av de många barerna och sällskapsutrymmena som finns ombord.

Kryssningen är enligt följande:
Avresa 10/7:
Stockholm*Bornholm*till havs*Riga*Helsingfors*Tallinn*Visby*Stockholm
Avresa 28/8: Köpenhamn*Oslo*Oslo*Kristiansand*Till havs*Skagen*Århus*Köpenhamn

Dag 8. Ankomst Stockholm/Köpenhamn och tåg tillbaka.
På morgonen kommer vi till hamnen efter en veckas minnesvärd kryssning. Efter frukost  kliver ni av och tar tåget hem igen.

Datum:
10/7 Från Stockholm
28/8 Från Köpenhamn

Pris:
 fr.8.995:-
Ingår: Tågresa Uddevalla – Stockholm/Köpenhamn t/r, kryssning 7 nätter i insideshytt med helpension, hyttvärd, hamnavgifter, skatter & dricks ombord samt dryckespaket All Inclusive.

Tillägg:
Utsideshytter & balkonghytter på förfrågan!

Övrigt:

Voyager of the Seas® är ett nyrenoverat fartyg och fullspäckat med attraktioner och saker att göra under dina dagar till havs, eller efter en spännande dag på land. Se en film vid poolkanten. Ta dig upp för klätterväggen. Satsa allt på Casino Royale℠.

Vi reserverar oss för valuta- prisändringar och justering i program pga. oförutsedd händelseutveckling i omvärlden!

Boka nu