Julresa Gustaf Fröding, 4 dgr

Julen en är en stämningsfull högtid med god mat, traditioner och en långhelg att umgås. Slipp julstressen och koppla av med en stämningsfull julresa till Karlstad och Best Western Gustav Fröding.  Detta familjeägda hotell ligger mitt i hjärtat av Värmland, vackert beläget mellan tät skog och vackra Vänern, på höjden strax norr om Karlstads citykärna. Det är lätt att förstå varifrån Sveriges mest folkkära poet, Gustaf Fröding, fick sin inspiration. Här kopplar ni av och njuter av god mat,  lugn och ro och stämningsfulla jultraditioner.

Dag 1. Dan före dan – avresa Uddevalla – Karlstad 
Ni reser med buss från Uddevalla vid lunchtid och ni beger er upp mot de värmländska skogarna och Best Western Gustaf Fröding. Ni anländer på eftermiddagen och välkomnas med rykande varm glögg och lussebulle vid ankomst. Eftermiddagen är fri att tillbringa på egen hand, varför inte börja julhelgen med ett julbad i hotellets SPA-avdelning?
På kvällen äter ni en middagsbuffé i restaurangen.

Dag 2. Julafton
Börja dagen med en rogivande frukost, sen är dagen fri att tillbringa på egen hand. Ta en promenad och koppla av i den vackra naturen som omger hotellet eller kom i julstämning med en avkopplande stund i inomhuspoolen. Mitt på dagen serveras tomtegröt och skinksmörgås i  hotellets restaurang och eftermiddagen fortsätter sedan i eget tempo, koppla av framför en varm brasa eller slumra till framför Kalle Anka.
På kvällen avnjuter ni ett klassiskt julbord i restaurangen som avslutas med julklappsutdelning av självaste tomten (självklart får alla paket).

Dag 3. Juldagen
Vakna upp och känn lugnet. Ni har en hel dag av avkoppling framför er. Avnjut frukost och lunch i hotellets restaurang.
På kvällen blir det middag och underhållning.

Dag 4. Annandag jul och hemresa
Efter frukost är det dags att lämna in nyckeln och checka ut. Bussen hämtar upp er utanför hotellet och ni börjar er resa mot hemorten igen. På tidig eftermiddag når ni åter hemorten.

Datum: 23/12
Pris: 4.395:-
Ingår: Bussresa, del i dubbelrum inkl. frukost, 2 luncher och 3 middagar (en buffé, ett julbord och en serverad 3-rätters middag), glögg och lussebulle vid ankomst samt underhållning på juldagen.

Boka nu