Julmarknad i Gdansk, 4 dgr

Julmarknaden i Gdansk är en av Polens vackraste och är värd att besöka för både stora och små. Strosa runt bland mysiga marknadsstånd fyllda med goda juldelikatesser, lokala produkter, juldekorationer, lampor, julgranskulor och mycket annat som hör julen till . Gör ett besök vid skridskobanan eller träffa jultomten. Marknaden är full av polska traditioner och det är näst intill omöjligt att inte komma i julstämning!

Dag 1. Hemorten till Karlskrona 
Vi reser vid lunchtid från Uddevalla med buss mot Karlskrona och gör ut med vägen stop för fika på egen hand. På kvällen kommer vi fram till terminalen och checkar in på Stena Spirit där alla hytter är med golvbäddar. Efter att vi gjort oss hemmastadda i vår hytt träffas vi åter för att äta middag i bufférestaurangen, Taste, där även dryck ingår. Kvällen är sedan fri att tillbringa på egen hand ombord på färjan.

Dag 2. Rundtur och Julmarknad i Gdansk
På morgonkvisten når vi hamnen i Gdynia och efter frukost ombord går vi av färjan för att kliva ombord på bussen igen. Vid  terminalen väntar vår svensktalande lokalguide som ska ta med oss på en rundtur i Gdynia och sedan vidare till resans huvudmål, Gdansk. Vi checkar på eftermiddagen in på centralt belägna Novotel Gdansk Centrum, som ligger på promenadavstånd från den stämningsfulla julmarknaden i staden. Eftermiddagen och kvällen tillbringas på egen hand och det finns gott om tid att utforska den mysiga julmarknaden och staden Gdansk.

Dag 3. Julmarknad och shopping
Efter en god frukost på hotellet checkar vi ut och lämnar våra väskor på bussen. Det finns sedan tid att strosa i Gdansk, besöka julmarknaden eller ta en fika eller lunch på någon av stadens trevliga caféer eller restauranger. På eftermiddagen träffas vi åter för att påbörja resan mot färjeterminalen. På vägen tillbaka till Gdynia gör vi ett stopp på köpcentrumet Riviera, och tid ges till lite shopping före hemresan.
Färjan Stena Spirit som ska ta oss  över till svensk mark igen avgår kl. 21:00. Även på återresan får alla hytter med bäddar på golvet och som avslutning på den här dagen äter vi ett  julbord vi bufférestaurangen Taste, där även dryck ingår.

Dag 4. Tillbaka till hemorten
Ombord äter vi en tidig frukost innan vi kliver av färjan i Karlskrona. Utanför väntar vår buss som ska ta oss tillbaka till hemorten igen. Vi gör stopp för lunch/fika utmed vägen och når på sen eftermiddag åter Uddevalla igen.

Datum: 26/11
Pris: 2695 kr
Ingår: Bussresa, del i dubbelhytt/dubbelrum, buffé inkl. dryck utresa, julbord inkl. dryck hemresa, frukost, guidad rundtur med svensktalande guide.

Tillägg
Enkelhytt/rum: Ring!
Parkering Torp: 160 kr

Boka nu