Julmarknad Hamburg, 3dgr

Julmarknaderna i Tyskland är verkligen något extra i juletid, många av de äldre stadsdelarna i Tyskland förvandlas då till små sagostäder och det känns som att man befinner sig mitt i en julsaga. Det doftar Glühwine, glaserade äpplen och brända mandlar och det är lätt att få den rätta julkänslan att infinna sig.

.

Dag 1. Mot Tyskland
Vi lämnar hemorten på morgonen och gör ett fika stop på Björkäng. Vi åker därefter ner till Helsingborg för att ta färjan över till Helsingör och sedan vidare genom Danmark till nästa färja via Rödby-Puttgarden. Med på resan finns en reseledare som ger er service under bussresan.
På sen eftermiddag beräknas vi vara framme vid hotellet Ibis Hamburg Alster Centrum. Kvällen är sedan fri att tillbringa på egen hand. Vi bor centralt, endast ett stenkast från själva julmarknaden.

Dag 2. Julmarknad i Hamburg
Dagen är fri för egna aktiviteter.
I Hamburg är centrum fyllt av flera små julmarknader med olika teman.
På Rådhusplatsen mitt i centrum finns den största julmarknaden som är fylld med konst, keramik och många godsaker att smaka på.

Dag 3. Hemresa
Vi startar morgonen med en stadig frukost innan vi gör oss klara för avfärd mot hemorten. Vi åker norr ut och tar färja över från Puttgarden-Rödby därefter vidare genom Danmark till vår sista färja som tar oss över sundet Helsingör-Helsingborg. Vi beräknar att vara åter på hemorten under sen eftermiddag.

 * Covidbevis krävs för att komma in i Tyskland samt på restauranger och julmarknader, laddas ned på www.covidbevis.se

Datum: 5/12 3295:-
Ingår: Bussresa, färjor, del i dubbelrum inkl. frukost samt reseledare med under hela resan.
Tillägg: Enkelrum
Parkering vid Torp
 800:-
100:-
Övrigt: Torp, Ljungskile, Munkeröd, Kungälv
Boka nu