New York & Kryssning till Karibien, 16 dgr januari 2023

Följ med på en fantastisk resa där vi kombinerar storstadspulsen i New York under 3 dagar innan vi kliver på Royal Caribbeans spektakulära fartyg Anthem of the Seas. Vi bor centralt på The ROW i New York i tre nätter innan vi kryssar från Cape Liberty och får en magisk utsegling från New York.
Visa källbilden

Dag 1: Mot New York
Vi flyger bekvämt med SAS till New York med byte i Köpenhamn. Väl framme i New New York checkar vi in på The ROW New York som ligger centralt beläget. Hotellet ligger bara ett kvarter från Times Square så vi har gångavstånd till det mesta.

Dag 2-3: New York
Frukost på hotellet. Efter frukost tar reseledaren med er på utflykter i New York. Vi besöker Central Park, Ground Zero och för de som önskar besöker vi även Frihetsgudinnan & Ellis Island samt åker upp i Empire State Building eller Rockfeller Center för en hänförande utsikt över staden. Alla utflykter är kostnadsfria men eventuella entréer & transporter betalas av var och en till självkostnadspris.

Dag 4: Mot fartyget
Efter frukosten åker vi mot hamnen Cape Liberty för att kliva på vårt fartyg Anthem of the Seas och checkar in för vår kryssning. Under kryssningen får vi ett par dagar till havs innan vi når Karibien och härlig värme .Ombord på fartyget kan vi köpa utflykter för att komma ut och se mer av städerna vi besöker. Reseledaren ordnar även egna enklare utflykter till självkostnadspris som man kan följa med på om man önskar. På utflykterna köper vi vår egen lunch, alternativt äter när vi är tillbaka då öppettiderna för lunch ombord är generösa. På dagarna erbjuds också en mängd olika aktiviteter ombord, t.ex. tävlingar och underhållning i salongerna eller ute på däck. Kring det fina poolområdet finns gott om solstolar och här sitter vi gärna länge och bara kopplar av. För den som vill hålla sig i form finns ett fint gym där man kan träna och delta i olika klasser. Skönhetsbehandlingar av alla de slag (betalas ombord) kan bokas i fartygets fina SPA-avdelning. På kvällarna visas shower med professionella artister i fartygets teater och det är olika program varje kväll! Vill vi inte se showen kan vi koppla av i någon av de många barerna.

Kryssningen är enligt följande:

24/1 Cape Liberty
25/1 Till Havs
26/1 Till havs
27/1 San Juan, Puerto Rico
28/1 Philipsburg, St Maarten
29/1 St Johns, Antigua
30/1 Castries, St Lucia
31/1 Basseterre, St Kitts
1/2 Till Havs
2/2 Till havs
3/2 Till Havs
4/2 Cape Liberty

Dag 15: Åter New York och shopping
Efter frukost kliver vi av fartyget och åker till Jersey Gardens som är ett stort shoppingmall med över 200 butiker. Vi tillbringar dagen här, antingen för prisvärd shopping eller så kan man koppla av på någon av de många caféer och restauranger som finns här. Under eftermiddagen åker vi mot flygplatsen för att börja vår resa hemåt.

Dag 16: Åter tillbaka i Sverige
Efter en smidig nattflygning hem och endast en mellanlandning i Köpenhamn når vi snart Göteborg & Landvetter under morgonen. Vi skiljs åt och har med oss en fantastisk resa i bagaget. För er som köpt transfer mot Uddevalla möter bussen oss för vidare transport dit.

Avresa: 21/1 2023

Pris: 25.900:-

Ingår: Flyg t/r, 3 nätter på centralt hotell i New York med enklare frukost, utflykter till självkostnadspris i NYC, transfers i NYC, kryssning i 11 nätter med helpension, skatter & dricks. Svensk reseledare med under hela resan.
I grundpriset ingår en insideshytt med virtuell balkong.

Tillägg:
Utsideshytt 500:-per person
Balkong 2500:- per person
Dryckespaket under kryssningen: 5.850:-
Enkelhytt/rum: 9.900:-

Flygtider:
21/1 GOT-CPH 09.35-10.20
21/1 CPH-NYC 12.30-15.15

4/2 NYC-CPH 17.30-07.10
5/2 CPH-GOT 08.10-09.05
Incheckat bagage 23kilo
Handbagage 8 kilo

Vi reserverar oss för valuta- prisändringar och justering i program pga. oförutsedd händelseutveckling i omvärlden!

Boka nu