Musikresa USA, 12dgr

Nu börjar alla bitar falla på plats och även flyget är bekräftat. Fullständigt program kommer inom kort.

Observera att vi endast har 20 platser på denna resa!

Resan kommer att börja med att vi flyger till New Orleans och här bor vi centralt i tre nätter. Vi gör stadsrundtur med lokalguide för att få reda på det mesta om staden. Givetvis besöker vi Jazzens hem – Preservation Hall.

Efter dessa dagar kommer vi att åka norrut med stopp i Jackson för övernattning. Detta för att vi sedan tidigt skall åka till Tupelo, där Elvis födelsehem finns. Här har vi tid att besöka järnaffären där Elvis mamma köpte Elvis första gitarr, äta lunch och strosa runt för att uppleva atmosfären. Framåt kvällen når vi Memphis – här finns allt inom Blues & Rock. Även här kommer vi bo centralt i tre nätter. Vi gör en stadsrundtur med lokalguide, besöker Sun Studios och givetvis en heldag på Graceland. Här finns gott om tid att gå runt på alla barer & restauranger på Beale Street som har fantastiska livemusiker varje eftermiddag & kväll. Mycket intressant historia finns det här, vi går till Lorraine Motel där Martin Luther King sköts till döds för att bara nämna något!

Vi åker sedan vidare mot Countryns huvudstad Nashville. Vi gör givetvis en stadsrundtur med lokalguide även här, gör ett besök på Grand Old Opry och kikar bakom kulisserna på den berömda teatern/radiostationen. Här är ett måste att flanera på Broadway och besöka de otaliga countrybarer som finns, en obeskrivlig känsla!

Avresa: 15/4 2020
Pris: 35.990:-
Ingår: Flyg t/r, 10 nätter på hotell med frukost, alla transporter på plats i USA, stadsrundturer med lokalguide i New Orleans, Memphis & Nashville, entré till Graceland – Experience Tour + Airplanes, besök på Grand Old Opry samt svensk reseledare.

Boka nu