Kryssning Södra Karibien 20/11 2021, 15dgr

Vi erbjuder en ny fantastisk Karibienkryssning med utmärkt boende i Fort Lauderdale i Florida innan kryssningen. Vi kryssar med Royal Caribbeans klassiska fartyg Vision of the Seas. Den här kryssningen har fantastiska stopp där vi ligger över natten både i Cartagena & Oranjestad så vi verkligen hinner upptäcka dessa karibiska favoriter. Vi har reseledare med under hela resan som hjälper er med utflykter och tipsar om det bästa att göra under kryssningen.

Dag 1. Flyg Landvetter – Miami/Fort Lauderdale
Avresa från Landvetter till Miami. Vid ankomsten väntar buss som tar oss till vårt hotell, Gallery One – Doubletree by Hilton som ligger utmärkt i Fort Lauderdale. Mycket centralt beläget, alldeles vid gallerian med 125 butiker, gångavstånd till strand, egen båttaxi-hållplats och nära till flera restauranger. Här får vi alla bo i svit, med sovrum & vardagsrum. Hotellet har ett trevligt poolområde, gym och restaurang.

Dag 2. Fort Lauderdale
Efter den stora frukostbuffén har ni dagen på egen hand. Reseledaren hjälper till med utflykter till Everglades, kanaltur, tur till det gigantiska shoppingcentret Sawgrass Mills eller om ni väljer att koppla av på stranden eller hotellet.

Dag 3. Ombordstigning på Vision of the Seas
Frukost på hotellet i lugn och ro och därefter åker vi mot Port Everglades och ombordstigning på Vision of the Seas. När vi kommit ombord finns tid att bekanta sig med fartyget och äta lunch. Vi äter en gemensam middag tillsammans på samma tid och vid samma bord varje kväll under kryssningen. Önskar ni äta på egen hand eller annan tid finns flera andra restauranger att välja på – fritt val för varje kväll!

Dag 3-14. Kryssning till Södra Karibien
Under kryssningen varvas dagar till havs med besök i spännande hamnar på karibiska öar. Ombord på fartyget kan vi köpa utflykter för att komma ut och se mer av öarna. Reseledaren ordnar även egna enklare utflykter till självkostnadspris som man kan följa med på om man önskar. Alla dagar ingår helpension, d.v.s. vi har frukost, lunch och middag inkluderat ombord på fartyget. På utflykterna köper vi vår egen lunch, alternativt äter när vi är tillbaka då öppettiderna för lunch ombord är generösa. På dagarna erbjuds också en mängd olika aktiviteter ombord, t.ex. tävlingar och underhållning i salongerna eller ute på däck. Kring det fina poolområdet finns gott om solstolar och här sitter vi gärna länge och bara kopplar av. För den som vill hålla sig i form finns ett fint gym där man kan träna och delta i olika klasser. Skönhetsbehandlingar av alla de slag (betalas ombord) kan bokas i fartygets fina SPA-avdelning. På kvällarna visas shower med professionella artister i fartygets teater och det är olika program varje kväll! Vill vi inte se showen kan vi koppla av i någon av de många barerna eller i kasinot.

Kryssningen är enligt följande:
22/11 Fort Lauderdale 16.00
23/11 Till havs
24/11 Till havs
25/11 Colon, Panama 09.00-17.00
26/11 Cartagena Colombia 11.00
27/11 Cartagena, Colombia avresa 17.00
28/11 Oranjestad, Aruba 17.00
29/11 Oranjestad, Aruba avresa 18.00
30/11 Willemstad, Curacao 07.00-16.00
1/12 Till havs
2/12 Till havs
3/12 Fort Lauderdale 07.00

Dag 14. Ankomst Fort Lauderdale – flyg till Göteborg
På morgonen kommer vi till hamnen i Fort Lauderdale efter vår vecka till sjöss. Här väntar buss på oss för att ta oss till Miami för en rundtur med en svensktalande lokalguide. Flyget hem går under eftermiddagen.

Dag 15. Ankomst Skandinavien – Landvetter
Vi ankommer till Göteborg & Landvetter.

Avresa: 20/11 2020

Pris: 28.995:-

Ingår: Flyg i ekonomiklass t/r, 2 nätter på hotell i svit med frukost, 11 nätter ombord i insideshytt med helpension,
hyttvärd, hamnavgifter, skatter & dricks ombord samt reseledarservice.

Tillägg:
Utsideshytt 1.320:-
Balkonghytt – endast på förfrågan
Enkelhytt/rum 9.890:-
Dryckespaket Premium (All-inclusive) 4.895:-
ESTA – elektronisk Visumansökan (Kan göras själv för$14) 500:-

Flygtider:
Kommer inom kort!

Vi reserverar oss för eventuella valuta- och prisförändringar!

Boka nu