Karibienkryssning & Florida 27/3 2019, 12dgr

Vi erbjuder en fantastisk Karibienkryssning med utmärkt boende i Fort Lauderdale i Florida innan kryssningen. Vi kryssar med det fantastiska kryssningsfartyget Celebrity Equinox till Puerto Rico, Dominikanska Republiken, St Thomas, Bahamas och har två avkopplande dagar till havs. För en tillägg kan du få en utsides balkonghytt och får då även ett dryckespaket Classic på köpet. (värde ca 3500:-/p).
Vi har reseledare med under hela resan som hjälper er med utflykter i Florida och tipsar om det bästa att göra ombord på kryssningen och på de  olika stoppen.

strand

Dag 1 . Flyg Landvetter – Miami/Fort Lauderdale
Avresa från Landvetter till Miami via Köpenhamn. Vid ankomsten väntar buss som tar oss till vårt hotell, Gallery One – Doubletree by Hilton som ligger utmärkt i Fort Lauderdale. Mycket centralt beläget, alldeles vid gallerian med 125 butiker, gångavstånd till strand, egen båttaxi-hållplats och nära till flera restauranger. Här får vi alla bo i svit, med sovrum & vardagsrum. Hotellet har ett trevligt poolområde, gym och restaurang.

Dag 2 – 3. Fort Lauderdale
Efter den stora frukostbuffén har ni dagarna på egen hand. Reseledaren hjälper till med utflykter till Everglades, Sawgrass Mills eller bara koppla av på hotellet. Reseledaren tipsar om bra shopping, trevliga restauranger och saker att hitta på.

Dag 4. Ombordstigning
Frukost på hotellet i lugn och ro och därefter åker vi mot Miami och  ombordstigning på Celebrity Equinox. När vi kommit ombord finns tid att bekanta sig med fartyget och äta lunch. Vi äter en gemensam middag tillsammans på samma tid och vid samma bord varje kväll under kryssningen. Önskar ni äta på egen hand eller annan tid finns flera andra restauranger att välja på – fritt val för varje kväll!

Dag 4-9. Kryssning i Karibien
Under kryssningen varvas dagar till havs med besök i spännande hamnar på karibiska öar. Ombord på fartyget kan vi köpa utflykter för att komma ut och se mer av öarna. Alla dagar ingår helpension, d.v.s. vi har frukost, lunch och middag inkluderat ombord på fartyget. På utflykterna köper vi vår egen lunch, alternativt äter när vi är tillbaka då öppettiderna för lunch ombord är generösa. På dagarna erbjuds också en mängd olika aktiviteter ombord, t.ex. tävlingar och underhållning i salongerna eller ute på däck. Kring det fina poolområdet finns gott om solstolar och här sitter vi gärna länge och bara kopplar av. För den som vill hålla sig i form finns ett fint gym där man kan träna och delta i olika klasser. Skönhetsbehandlingar av alla de slag kan bokas i fartygets fina spa-avdelning. (För behandlingar betalar man extra). På kvällarna visas imponerande shower med professionella artister i fartygets teater och det är olika program varje kväll! Vill vi inte se showen kan vi koppla av i någon av de många barerna eller i kasinot.

Kryssningen är enligt följande:
Dag 1: 30/3 Avresa från Miami 15.30
Dag 2: 31/3 Till havs
Dag 3: 1/4 San Juan, Puerto Rico 15.30-23.00
Dag 4: 2/4 Charlotte Amalie, St Thomas 08.00-17.00
Dag 5: 3/4 Punta Cana, Domnikanska republiken 07.00-17.00
Dag 6: 4/4 Nassau, Bahamas 09.00-18.00
Dag 7: 5/4 Till Havs
Dag 8:  6/4 Tillbaka i Miami

Dag 10. Ankomst Miami – flyg till Göteborg
På morgonen kommer vi till hamnen i Miami efter vår vecka till sjöss. Vi möts upp av buss med vår svenska lokalguide som tar oss på en rundtur i Miami innan vi åker mot flygplatsen och börjar resan hemåt.

Dag 11. Ankomst Skandinavien – Landvetter
Vi ankommer till Göteborg & Landvetter.

Datum: 2019-03-27 25200:-
Ingår: Flyg i ekonomiklass t/r, 3 nätter på hotell i svit med frukost, 7 nätter ombord i insideshytt med helpension,
hyttvärd, hamnavgifter, skatter & dricks ombord samt reseledarservice.
Tillägg: Balkonghytt inkl. dryckespaket Classic**
Utsideshytt inkl. dryckespaket Classic – mot förfrågan
Enkelhytt
ESTA – elektronisk Visumansökan
4795:-
2500:-
9820:-
400:-
Övrigt:: FLYGTIDER med SAS
27/3 GOT-CPH 06.55-07.40
27/3 CPH-MIA 09.15-14.55
6/4 MIA-CPH 15.50-07.15
7/4 CPH-GOT 08.00-08.55
**Dryckespaket Classic -alkoholhaltiga drycker, drinkar, vin på glas, öl mm)Med reservation för ev. valuta & prisförändringar!
(värde ca 3500:-)Vi reserverar oss för ev. valuta och prisförändringar!

 

IMG_2824Columbusstatyn i San Juan

Boka nu