Jubileumskryssning Celebrity Cruises & Miami 2018

Jubileumskryss med Celebrity Cruises inklusive dryckespaket!

Följ med på vår jubileumskryssning som går ifrån Florida och ut i härliga Karibien!
Vi börjar med 3 nätter i Miami och bor bra på Miami Beach. Härifrån gör vi utflykter, bla en båttur i Miami där vi får se Miamis vackra Skyline & Millionaire Row, entré till Miami Seaquarium och givetvis lite tid för strandhäng & shopping. Vi kliver sedan ombord på vårt kryssningsfartyg – Celebrity Equinox -  fartyget är själva definitionen av premium-kryssning! Här finns det mesta för en fantastisk kryssning och minnesvärd resa. Vad sägs om det härliga området Lawn Club med riktigt gräs eller de prisvinnande som restaurangerna som  erbjuder en stor variation av matupplevelser även för de mest kräsna gommar? Allt från Asian Fusion till delikatesser från det franska köket!

Under kryssningen besöker vi Nassau – Bahamas, St Thomas, San Juan, Dominikanska Republiken och har några avkopplande dagar till havs!
I grundpriset för resan ingår utsideshytt samt ett dryckespaket!

Bildresultat för st maarten

Dag 1 . 21/11. Flyg Göteborg- Miami
Flygresa till Miami Vid ankomsten väntar buss och guide som tar oss till vårt hotell, Dorchester Hotel i South Beach Miami. Gemensam middag på närliggande restaurang.

Dag 2. 22/11. Båttur i Miami
Frukost på hotellet.
Bussen väntar på oss vid hotellet för att ta oss ned till Bayside Marketplace där vi går ombord på Island Queen som tar oss längs natursköna Biscayne Bay. Vi ser Miamis spektakulära kustnära platser inklusive den vackra Miami skyline, Port of Miami, Fisher Island, Miami Beach och ”Millionaire Row” – hem för de rika och berömda. Drycker och snacks finns att köpa ombord under denna 90 minuters kryssning. Tillbaka till hotellet med buss. OBS!
Turen guidas på engelska – men svensk reseledare är med!

Dag 3. 23/11. Miami Seaquarium
Frukost på hotellet. Idag åker vi till Miami Seaquarium som är Floridas största och mest välkända akvarium med över 10 000 marina varelser, gott om uppträdanden och andra upplevelser.

Dag 4. 24/11. Ombordstigning
Vi lämnar hotellet vid lunchtid och åker till kryssningsterminalen i Miami. Vid ankomsten checkar vi in på Celebrity Cruises kryssningsfartyg, Celebrity Equinox och nu väntar en underbar kryssning i Karibien på 8 dagar. När vi kommit ombord samlas vi för ett kort välkomstmöte och därefter finns tid att bekanta sig med fartyget innan det är dags för middag. Vi äter tillsammans på samma tid och vid samma bord varje kväll under kryssningen.

Dag 4-11. Kryssning
24/11 Miami 15:30
25/11 Till havs
26/11 San Juan, Puerto Rico 15:30-23:00
27/11 Charlotte Amalie, St Thomas 08:00-17:00
28/11 Punta Cana, Dominican Rep. 07:00-17:00
29/11 Till havs
30/11 Nassau, Bahamas 09:00-18:00
1/12 Miami 07:00

Dag 11. 1/12. Ankomst Miami – flyg till Göteborg
På morgonen kommer vi till hamnen Miami efter vår vecka till sjöss. Här väntar buss och en svensktalande guide som tar oss med på stadsrundtur i Miami. Därefter kör bussen vidare till flygplatsen och vi checkar in för flygresan
hem. Ombord på flyget serveras middag.

Dag 12. 2/12. Ankomst Göteborg
Ankomst till Göteborg efter en spännande och innehållsrik resa.

Datum: 21/11 2018 26900:-
Ingår: Flyg i ekonomiklass t/r inkl. skatter & avgifter
Transfer flygplatsen-hotellet
Del i dubbelrum med frukost i tre nätter
Välkomstmiddag i Miami
Transfer till Island Queen
Island Queen båttur i Miami
Transfer till Miami Seaquarium
Inträde Miami Seaquarium
Transfer hotellet-kryssningsterminalen
Kryssning med del i utsideshytt, helpension samt dryckespaket Classic* ombord
Transfer kryssningsterminalen-flygplatsen, inkl. stadsrundtur i Miami med lokalguide
Svensk reseledare med under hela resan från Landvetter!
Tillägg: Balkonghytt
Transfer Torp – Landvetter t/r (min 15pers.)
1750:-
650:-
 *Dryckespaket Classic - all dryck i restauranger och barer ingår. Paketet inkluderar: Vatten, läsk och juice samt kaffe och te. Dessutom ingår öl, vin och ett antal spritsorter, samtliga av välkända märken upp $9/enhet.
Flygtider: 21/11 06.45-145.45 Via Frankfurt
2/12 19.55-14.00 Via Zürich

Celebrity Equinox tillhör Solstice-klassen och är inspirerat av den läckra design som kännetecknar hela fartygsklassen. Fartyget är själva definitionen av premium-kryssning. Fartyget har mycket spännande att erbjuda resenärerna. Fartygets prisvinnande restauranger erbjuder en stor variation av matupplevelser även för de mest kräsna gommar. Allt från Asian Fusion till delikatesser från det franska köket – har fantastiska restauranger som bland annat asiatiska Silk Harvest, moderna och chica Qsine och italienska Tuscan Grille.

Bildresultat för celebrity equinox

I fartygets akter finns det härliga området Lawn Club med riktigt gräs, egen glasblåsningsuppvisning och glasstudio, utformad i samarbete med Corning Museum of Glass. Fartyget har också en rad matställen som erbjuder trendig mat och läcker design. Ombord finns också andra typer av varierad underhållning.

Boka nu