Jorden Runt på 32 dagar

Följ med oss på en spännande resa där vi börjar i Singapore, fortsätter till Australien & Sydney. Här tillbingar vi några dagar innan vi kliver på vårt fartyg Celebrity Solstice. Här kommer vi kryssa i 17 nätter med helpension samt både dryckespaket & wifi inkluderat ombord. Vi har härliga dagar till havs innan vi kommer Nya Kaledonien med Isle of Pines & Vanuatu med Mystery Island. Vi besöker två olika stopp på Fiji och Pagoa Pago & Apoa på Samoa-öarna. Efter dessa stopp njuter vi av flera sköna dagar till havs innan vi når Maui och till sist Honolulu på Oahu. Här stannar vi ett par dagar och njuter av denna fanatastiska ö innan vi börjaer resan hemåt som avslutas med ett par nätter i New York innan vi är hemma igen och då rest ett helt varv runt jorden!

Dag 1-2: Flygresa mot Singapore
Idag flyger vi mot Singapore från Landvetter via London. Vi blir hämtade vid flygplatsen och åker till vårt centralt belägna hotell Fairmont Singapore.

Dag 2-4: Singapore
Vi bor två nätter i Singapore och får egen tid att upptäcka staden.

Dag 4-5: Mot Sydney
Under kvällen åker vi mot flygplatsen och flyger mot Sydney – vi får troligen en nattflygning och landar i Sydney tidigt på morgonen.

Dag 5 -9: Sydney
Vi bor i Sydney i 4 nätter så vi har gott om tid att upptäcka staden. Vi bor centralt i Sydney och har promenadavstånd till det mesta. Man kan köpa till en stadsrundtur med lokalguide där vi får se det mesta av staden. Reseledaren tar med er på promenader i Botaniska trädgården, till Operahuset, hamnen och givetvis åker de som vill till berömda Bondi Beach.
Rundturer med reseledaren ingår, men eventuella entréer & måltider betalas av var och en som följer med. 

Kryssning Celebrity Solstice:
9/4 Sydney, Australia
10/4 Till Havs
11/4 Till Havs
12/4 Isle of Pines, New Caledonia
13/4 Mystery Island, Vanuatu
14/4 Till Havs
15/4 Suja, Fiji
16/4 Lautoka, Fiji
17/4 Till Havs
18/4 Pago Pago, American Samoa & Internationella Datumlinjen
18/4 Apia, Samoa
19/4 Till Havs
20/4 Till Havs
21/4 Till Havs
22/4 Till Havs
23/4 Till Havs
24/4 Lahaina, Maui – Hawaii
25/4 Honolulu, Oahu – Hawaii

I kryssningen ingår helpension, hamnavgifter, skatter & dricks samt dryckespaket Classic & Wi-fi.
Ombord på fartyget kan vi köpa utflykter för att komma ut och se mer av öarna. Helpension, wifi & dryckespaket Classic ingår under samtliga dagar d.v.s. vi har frukost, lunch och middag inkluderat ombord på fartyget. På utflykterna köper vi vår egen lunch, alternativt äter när vi är tillbaka då öppettiderna för lunch ombord är generösa. På dagarna erbjuds också en mängd olika aktiviteter ombord t.ex. tävlingar och underhållning i salongerna eller ute på däck. Kring det fina poolområdet finns gott om solstolar och här sitter vi gärna länge och bara kopplar av. För den som vill hålla sig i form finns ett fint gym där man kan träna och delta i olika klasser. Skönhetsbehandlingar av alla de slag kan bokas i fartygets fina spa-avdelning (för behandlingar betalar man extra). På kvällarna visas imponerande shower med professionella artister i fartygets teater och det är olika program varje kväll! Vill vi inte se showen kan vi koppla av i någon av de många barerna eller i kasinot.

Dag 25-28: Honolulu
Vi kommer in tidigt till Honolulu & kommer tillbringa härliga dagar på denna underbara ö mitt i Stilla Havet. Vi börjar med en stadsrundtur med lokalguide, givetvis med besök på Pearl Harbour för de som önskar – (bokas separat). Vi åker sedan och checkar in på Coconut Waiki Hotel där vi skall bo tre nätter. Bussförbindelserna är bra på ön så vi har goda möjligheter att upptäcka ön på egen hand. Vi har även gott om tid att besöka Waikiki Beach, kolla alla surfare och flanera längs stranden. Eventuella rundturer med reseledaren ingår, men entréer & måltider betalas av var och en som följer med. 

Dag 28-29: Mot New York
Även här kommer vi troligen få ett nattflyg vidare till New York.

Dag 29-31: – New York
I New York kommer vi bo två nätter på centralt belägna The Row Hotell. För de som önskar kan man boka på en stadsrundtur med lokalguide och får även tid att upptäcka staden på egen hand.

Dag 32: Landvetter
Idag kommer vi nå Landvetter igen efter en resa som verkligen är ett minne för livet, för vi har just rest ett helt varv runt jorden tillsammans!

Avresa: 1/4 2024

Pris: ca 85.000:-

Ingår: Flygresor i ekonomiklass, hotell med frukost enligt ovan, transfer enligt program samt kryssning i insideshytt med helpension, skatter, dricks & hamnavgifter samt dryckespaket Classic & Wi-Fi alla transfers mellan hamn & flyg & hotell.
Reseledare med på hela resan vid minst 14 personer bokade!

Tillägg:
Utsideshytt – per person 3.000:- per person kategori O2
Utsidehytt med balkong 11.000:- per person kategori V2

Övrigt:
Visum krävs för USA & Australien, söks elektroniskt.

(Vi reserverar oss för prisändringar och justering i program pga. att flygtider, exakt antal hotellnätter pga flyg osv inte helt är klart ännu)

Boka nu