Fort Lauderdale & Oasis of the Seas 2022, 12dgr

En fantastisk resa där vi börjar med att bo i Fort Lauderdale på fina Galleryone, alla bor i sviter. Hotellet har ett strategiskt bra läge alldeles vid kanalen, gångavstånd till stranden, shoppingcentrum & flera bra restauranger. Här finns möjlighet att besöka Everglades, Miami, shoppa på Sawgrass Mills eller bara njuta av de fina stränderna. Efter dessa avkopplande eller fartfyllda dagar – du väljer själv – skall vi kryssa med det spektakulära, helt fantastiska fartyget Oasis of the Seas. Här finns allt från rutschkanor till robotbar, Central park med levande växter & träd till Broadwaymusikal samt fantastiska matupplevelser. Dessutom väldigt trevliga stopp under kryssningen, Mexico, Honduras & Bahamas!

Dag 1. Flyg Landvetter – Miami/Fort Lauderdale
Avresa med SAS från Landvetter via Köpenhamn till Miami. Vid ankomsten väntar buss som tar oss till vårt hotell, GalleryOne – Doubletree by Hilton som ligger utmärkt i Fort Lauderdale. Mycket centralt beläget, alldeles vid gallerian med 125 butiker, gångavstånd till strand, egen båttaxi-hållplats och nära till flera restauranger. Här får vi alla bo i svit, med sovrum & vardagsrum. Hotellet har ett trevligt poolområde, gym och restaurang.

Dag 2 – 3. Fort Lauderdale
Efter den stora frukostbuffén har ni dagarna på egen hand. Reseledaren hjälper till med utflykter till Everglades, kanaltur, shopping på Sawgrass Mills eller bara koppla av på hotellet. Reseledaren tipsar om bra shopping, trevliga restauranger och saker att hitta på.

Dag 4. Ombordstigning
Frukost på hotellet i lugn och ro och därefter åker vi mot Miami och ombordstigning på Oasis of the Seas. När vi kommit ombord finns tid att bekanta sig med fartyget och äta lunch. Vi äter en gemensam middag tillsammans på samma tid och vid samma bord varje kväll under kryssningen. Önskar ni äta på egen hand eller annan tid finns flera andra restauranger att välja på – fritt val för varje kväll!

Oasis of the Seas är ett helt fantastiskt fartyg som verkligen har allt för den ultimata kryssningen!
Alla dagar ingår helpension, d.v.s. vi har frukost, lunch och middag inkluderat ombord på fartyget. På utflykterna köper vi vår egen lunch, alternativt äter när vi är tillbaka då öppettiderna för lunch ombord är generösa. På dagarna erbjuds också en mängd olika aktiviteter ombord, t.ex. tävlingar och underhållning i salongerna eller ute på däck. Kring dom fina poolområdena finns gott om solstolar och här sitter vi gärna

länge och bara kopplar av. För den som vill hålla sig i form finns ett fint gym där man kan träna och delta i olika klasser. Skönhetsbehandlingar av alla de slag kan bokas i fartygets fina spa-avdelning. (För behandlingar betalar man extra). På kvällarna visas imponerande shower med professionella artister i fartygets teater och det är olika program varje kväll! Vi äter 3-5-rätters middag gemensamt i huvudrestaurangen varje kväll, för de som vill. Annars finns det många olika restauranger att äta i.

Svensk reseledare med under hela vistelsen i USA samt på kryssningen!

Dag 4-11: Kryssning enligt nedan:
20/2 Miami 16.00
21/2 Perfect day at Cocoay, Bahamas 07-17
22/2 Till havs
23/2 Cozumel, Mexico 07-18
24/2 Routan, Honduras 08-17
25/2 Puerto Costa Maya, Mexico 07-15
26/2 Till Havs
27/2 Miami 06.00

Dag 11: Åter Florida efter kryssning
Vi kommer in tidigt Miami och äter frukost innan vi kliver av. Vi lastar väskorna i bussen och gör en rundtur i Miami innan vi åker mot flygplatsen. Vi flyger bekvämt hem med SAS, via Köpenhamn till Landvetter.

Dag 12: Hemma i Sverige igen.
Vi landar på Landvetter efter en bekväm nattflygning hem.

Datum: 17/2 2022
Pris: 24.995:-

Ingår:

Flyg t/r
3 nätter på hotell med stor frukostbuffé
7 nätters kryssning med helpension, dricks & avgifter
Transporter i Florida
Svensk reseledare

Tillägg:
Utsideshytt 1.570:-
Utsideshytt med balkong 3.250:-
Enkelhytt insides Ring!
Transfer Torp – Landvetter t/r (Vid minimum 14 bokade) 650:-

Flygtider:
17/2 GOT-CPH 06.55-07.40
17/2 CPH-MIA 09.30-14.00

27/2 MIA-ARN 16.05-07.25
28/2 ARN-GOT 08.45-09.45
Incheckat bagage & handbagage ingår samt måltider på Atlant-flygningarna

Vi reserverar oss för eventuella valuta- och programförändringar.

3 nätter på hotell med stor frukostbuffé
7 nätters kryssning med helpension, dricks & avgifter
Transporter i Florida
Svensk reseledare

Tillägg:
Utsideshytt 1.570:-
Utsideshytt med balkong 3.250:-
Enkelhytt insides Ring!
Transfer Torp – Landvetter t/r (Vid minimum 14 bokade) 650:-

Flygtider:
17/2 GOT-PAR-MIA 06.50-17.10
27/2 MIA-PAR-GOT 18.40-17.00+1 (28/2)
Incheckat bagage & handbagage ingår samt måltider på Atlant-flygningarna

Vi reserverar oss för eventuella valuta- och programförändringar.

Boka nu