Rom i vår med Pierino, 5dgr

Följ med till Per Åsander ”Pierinos” favoritstad Rom! En lokalguide och reseledaren tar med er till kända platser som bl a Piazza Navona, Fontana di Trevi, Pantheon, Peterskyrkan och Colosseum. Men även det okända Rom, det många turister inte får se! En fantastisk resa som verkligen ger er hela Rom!

St Peter264

Dag 1: Mot Rom
Buss från Torp till Gardemoen och avresa mot Rom. Framme i Rom väntar en transport som tar oss till vårt centralt belägna hotell – Casa Ravasco San Pietro. Hotellet är noga utvalt av Per Pierino Åsander.

Dag 2: Upptäck Rom
Efter frukost tar reseledaren med gruppen till Piazza Venezia där vi möter en lokalguide som går med oss till kända sevärdheter i stadens historiska centrum. Efter guidningen kan de som vill köpa till en gemensam lunch på restaurangen il Camillo. På eftermiddagen är det möjligt att följa med reseledaren för flera spännande sevärdheter, om du inte heller vill göra inköp i några av stadens många spännande butiker. Bästa sättet att lära känna en stad, är att använda fötterna. Ta därför med goda skor och beräkna att promenera 5 – 8 km denna och påföljande dag tillsammans med reseledaren.

Dag 3: Ännu mera Rom
Efter frukost ger vi oss ut i staden på nytt. Spanska trappan, Fontana de Trevi, italiensk glass och vackra fontäner och kyrkor är något vi kan få se idag. Eventuell tar vi med oss mat och dryck och ha picknik på en av Roms kullar.  Åter till hotellet och övernattning.

Dag 4: Vatikanen & ännu mera Rom
Efter frukost tar reseledaren med gruppen till St Peterskyrkan. Vi fortsätter sedan att upptäcka Rom till fots. På kvällen kan de som vill köpa till en gemensam middag på en traditionell romersk restaurang i stadsdelen Trastevere.

Dag 5: Rom & Vingård
Vi hinner med en sista upptäcksfärd efter frukost. Under eftermiddagen åker vi till en vingård för en vinprovning av tre italienska goda viner och får lite lättare tilltugg till detta. Vi åker sedan mot flygplatsen och åker hem mot Oslo igen. Här väntar buss för vidare transport till Torp.

Forum Romanum264

Datum: 14/5 8.995:-
Ingår: Transfer Torp-Olso, flygresa Oslo-Rom t/r, transfer flygplats Rom, del i dubbelrum med frukost, guidade promenader i centrala Rom, både med Per &  lokalguide, utflykt till vingård med vinprivning & lättare tilltugg samt reseledare Per Pierino Åsander på plats.
Tillägg: Enkelrum
Lunch inkl vin il Camillo
Middag dag 4
1000:-
Eur20
EUR30
Flygtider: 14/5 OSL-ROM 16.45-19.55
18/5 ROM-OSL 20.55-00.05
Övrigt: Glöm ej giltigt pass
Vi reserverar oss för ev- valuta, pris & programförändringar

Per200Reseledare Per Åsander

Boka nu