Rom med Pierino, 4dgr

Kombinationen tidig avgång från Göteborg och sen återresa från Rom, ger möjlighet till ett upplevelserikt program på få dagar. En lokalguide och reseledaren tar med er till kända platser som bl a Piazza Navona, Fontana di Trevi, Pantheon, Peterskyrkan och Colosseum. Men även det okända Rom, det många turister inte får se! En fantastisk resa som verkligen ger er hela Rom på bara fyra dagar!

St Peter264

Dag 1: Mot Rom
Flyg från Landvetter till Rom. Framme i Rom väntar en turistbuss som tar oss till vårt centralt belägna hotell – Casa Ravasco San Pietro. Hotellet är noga utvalt av Per Pierino Åsander. Reseledaren tar gärna gruppen till en bar/kafe för en lättare måltid efter att man installerat sig på hotellet. Kvällen ledig för egna aktiviteter eller en promenad i närområdet med Pierino. Reseledaren ger gärna tips om trevliga restauranger i närheten av hotellet.

Dag 2: Upptäck Rom
Efter frukost tar reseledaren med gruppen till Piazza Barberini där vi möter en lokalguide som går med oss till kända sevärdheter i stadens historiska centrum. Efter guidningen kan de som vill köpa till en gemensam lunch på restaurangen Gusto. På eftermiddagen är det möjligt att följa med reseledaren för flera spännande sevärdheter, om du inte heller vill göra inköp i några av stadens många spännande butiker. Bästa sättet att lära känna en stad, är att använda fötterna. Ta därför med goda skor och beräkna att promenera 5 – 8 km denna och påföljande dag tillsammans med reseledaren.

Dag 3: Vatikanen & ännu mera Rom
Efter frukost tar reseledaren med gruppen till St Peterskyrkan. Därifrån kan de som vill, följa med reseledaren till andra intressanta sevärdheter. Till lunch kan vi eventuellt ta med oss mat och dryck och ha picknik på en av Roms kullar. På kvällen kan de som vill köpa till en gemensam middag på en traditionell romersk restaurang i stadsdelen Trastevere.  Åter till hotellet och övernattning.

Dag 4: Hemresedag
Efter frukost hämtas gruppen upp vid hotellet för att åka ut till flygplatsen. Vårt flyg går vid lunchtid och vi når Göteborg under kvällen.

Forum Romanum264

Datum: 6/11 7495:-
Ingår: Flygresa Landvetter-Rom t/r, transfer flygplats Rom, del i dubbelrum med frukost, guidade promenader i centrala Rom, lokalguid samt reseledare Per Pierino Åsander på plats
Tillägg: Enkelrum
Transfer Uddevalla/Torp Köpcentrum – Landvetter t/r
1340-
700:-
Flygtider: 6/11 GOT -ROM 06:00-10:25 (via München)
9/11 ROM-GOT 13.25-18.00 (via Frankfurt)
Övrigt: Glöm ej giltigt pass
Vi reserverar oss för ev- valuta, pris & programförändringar

Per200Reseledare Per Åsander

Boka nu