Rom med Pierino, 4dgr

Kombinationen tidig avgång från Göteborg och sen återresa från Rom, ger möjlighet till ett upplevelserikt program på få dagar. En lokalguide och reseledaren tar med er till kända platser som bl a Piazza Navona, Fontana di Trevi, Pantheon, Peterskyrkan och Colosseum. Men även det okända Rom, det många turister inte får se! En fantastisk resa som verkligen ger er hela Rom på bara fyra dagar!

St Peter264

Dag 1: Måndag 6 maj
Vi samlas på Landvetter för avresa med vårt flyg kl. 08:40. Vi landar i Rom kl.13.40. En turistbuss tar oss till vårt hotell Smooth Hotel Termini som ligger i centrala stadsdelen Castro Pretorio. Reseledaren tar gärna gruppen till en bar/kafe för en lättare måltid efter att man installerat sig på hotellet. Kvällen ledig för egna aktiviteter eller en promenad i närområdet med Pierino. Reseledaren ger gärna tips om trevliga restauranger i närheten av hotellet.

Dag 2: Tisdag 7 maj
Efter frukost tar reseledaren med gruppen till Piazza Barberini där vi möter en lokalguide som går med oss till kända sevärdheter i stadens historiska centrum. Efter guidningen kan de som vill köpa till en gemensam lunch på restaurangen Gusto. På eftermiddagen är det möjligt att följa med reseledaren för flera spännande sevärdheter, om du inte heller vill göra inköp i några av stadens många spännande butiker. Bästa sättet att lära känna en stad, är att använda fötterna. Ta därför med goda skor och beräkna att promenera 5 – 8 km denna och påföljande dag tillsammans med reseledaren.

Dag 3: Onsdag 8 maj
Efter frukost tar reseledaren med gruppen till St Peterskyrkan. Därifrån kan de som vill, följa med reseledaren till andra intressanta sevärdheter. Till lunch kan vi eventuellt ta med oss mat och dryck och ha picknik på en av Roms kullar. På kvällen kan de som vill köpa till en gemensam middag på en traditionell romersk restaurang i stadsdelen Trastevere.  Åter till hotellet och övernattning.

Dag 4: Torsdag 9 maj
Förmiddagen är ledig för egna aktiviteter tills bussen hämtar gruppen för att åka ut till flygplatsen. Vårt flyg avgår kl. 16:40 från Rom och vi landar kl. 19:45 i Göteborg.

Forum Romanum264

Datum: 6/5 7995:-
Ingår: Flygresa Landvetter-Rom t/r, transfer flygplats Rom, del i dubbelrum med frukost, guidade promenader i centrala Rom, lokalguid samt reseledare Per Pierino Åsander på plats
Tillägg: Enkelrum
Gemensam lunch 7/5 – betalas på plats
Gemensam middag 8/5 – betalas på plats
Transfer Uddevalla/Torp Köpcentrum – Landvetter t/r (minimum 16p)
1340-
EUR 20
EUR 30
650:-
Flygtider: 6/5 GOT-ROM 08.40-13.40 (Via Stockholm)
9/5 ROM-GOT 16.40-19.35
Övrigt: Glöm ej giltigt pass
Vi reserverar oss för ev- valuta, pris & programförändringar

Per200Reseledare Per Åsander

Boka nu