ABBA Voyage i London, 4 dgr

Följ med oss till underbara London som erbjuder massor av sevärdheter; Big Ben, Towern, Westminster Abbey och Buckingham Palace & Piccadilly Circus är bara några få exempel. Utnyttja dagarna precis som ni vill, shoppa, gå på museer eller bara strosa runt – ät gott på caféer och barer och insup pulsen i denna fantastiska storstad. Höjdpunkten på resan får vi väl ändå säga blir när vi på söndag kväll går på ABBA Voyage, denna bejublande show med ABBA avarterna, som hålls i en specialbyggd arena i Queen Elizabeth Olympic Park. Dansa loss till gruppens berömda hits, sjung med och var med på den största ABBA-showen som någonsin skådats!

Fotograf Johan Persson

Dag 1: Ankomst till London 
Vi flyger direkt med British Airways från Landvetter till London – Heathrow Airport. Avresa från Landvetter 07.20 och landar på Heathrow kl.08.35. Vi hämtas upp av turistbuss som kör oss till vårt centralt belägna hotell – Radisson Blu Edwardian Grafton.
Vi får tillgång till våra rum under eftermiddagen men kan lämna av vårt bagage på hotellet innan vi börjar utforska staden på egen hand. London har något för alla  – museer som Madame Tussauds eller Harry Potter Warner Bros studio, passa på att utforska några av staden  sevärdheter som Buckingham Palace, Piccadilly Circus, Big ben eller ta en åktur med London Eye och få storslagna vyer över staden.  Här finns även ypperliga tillfällen för shopping och gastronomiska matupplevelser.
Varför inte boka en musikalbiljett till första kvällen i London? Vi hjälper er gärna att hitta föreställningar och biljetter, tips på restauranger och annat värt att besöka i London!

Dag 2: ABBA Voyage
Frukost på hotellet och förmiddagen är sedan fri att tillbringa på egen hand På eftermiddagen träffas vi åter för att ladda upp för resans höjdpunkt – konserten ABBA Voyage med  de virtuella avarterna av  Björn, Benny, Agnetha och Anni-Frid på ABBA arena, i, Queen Elizabeth Olympic Park. Vi reser med buss till arenaområdet och kliver in i denna otroliga ABBA-värld där vi har platser på läktaren. Vad som händer sen låter vi vara osagt, men vi kan lova en bejublad show, underbar musik och många av oss kommer nog dansa som ”Dancing Queen(s). 
Vi äter frukost på hotellet och förmiddagen är fri att tillbringa på egen hand. 

Dag 3: London på egen hand 
Vi äter frukost på hotellet och förmiddagen är fri att tillbringa på egen hand eller  följa med reseledaren på en utflykt till Notting Hill till självkostnadspris.

Dag 4. Hemresa
Efter frukost checkar vi ut från vårt hotell och beger oss med buss till flygplatsen. Vi flyger direkt med British Airways till Göteborg och landar där på eftermiddagen.

Tips på besöksmål i London: Harrods fantastiska varuhus, underbart doftande M&M World, promenera i mysiga Hyde Park, förundras över de välgjorda dockorna i Madame Tussauds vaxkabinett, ta en tur med London Eye, ät på någon av de fantastiska restauranger som finns i staden eller gå på någon musikal. Vi hjälper er gärna att boka biljetter till någon musikal eller annan sevärdhet innan avresan! De utflykter som reseledare ordnar under resan ingår i priset men eventuella transporter och entréer tillkommer

Fotograf Johan Persson

Avresa: 30/9
Pris: 10 500:-
Ingår: Flygresa t/r Landvetter-London Heathrow, transfer flygplats London – hotell t/r, del i dubbelrum med frukost, biljetter till ABBA Voyage samt reseledare med under hela resan.
Tillägg:
Enkelrum 4100:-
Transfer till Landvetter (ca pris från Torp vid minimum 12p 750:-/p) Ring!

Flygtider:
30/9  GOT-LHR 07:20-08:35
3/10  LHR-GOT 13:05 – 16:10

Hotell Radisson Blu Edwardian Grafton 
Hotellet ligger i området Bloomsburry i centrala London, knappt 5 minuters promenad från tunnelbanestationen Warren Street och Universitets området. Oxford Street ligger på ca 15 min promenadavstånd och så även Trafalgar  Square och Piccadilly Circus (ca 30 min).
Hotellet har en egen restaurang –  Steak and Lobster – restaurang som specialiserar sig på internationell gastronomi. Här finns även en bar som vanligtvis är öppen till sent på kvällen alla dagar i veckan.
De ljusa rummen har dusch, TV samt kaffe- och tekokare som kan användas utan extra kostnad. Alla rum  är klassiskt inredda och har värdeskåp samt hårtork. Tillgång till internet är tillgänglig kostnadsfritt i alla rum.

Vi reserverar oss för valuta- prisändringar och justering i program pga. oförutsedd händelseutveckling i omvärlden!

Boka nu