Almunecar – Hösten 2022

Boka före 30/5 så får du 500:- i rabatt!

Få en förläng sensommar på den spanska solkusten, i lugna och trivsamma Almunecar!
Almunecar är en riktig pärla på Andalusiens södra kust med behagliga temperaturer året om.
Koppla av och njut av solens värmande strålar på senhösten, kanske ett dopp i Medelhavet, promenader utmed den vackra strandpromenaden el provsmaka olika tapas på någon av de mysiga tapas-restaurangerna. Reseledare finns med under hela resan och ger gärna tips på sevärdheter och utflyktsmål.

 

Almunecar

Dag 1. Hemorten – Almunecar 
Vi flyger från Landvetter till Malaga. Vid flygplatsen väntar vår buss som tar oss till vårt hotell Victoria Playa i Almunecar. Vårt hotellet ligger endast 200 meter från den populära stranden San Cristóba och 15 min promenadväg från den gamla stan och stadens centrum.
Precis intill hotellet finns även busshållplats för cirkulationsbussen som varje halvtimma kör mellan hotellet och centrum.
Efter att vi checkat in på våra rum är dagen fri att upptäcka Almunecar på egen hand. Varför inte starta semestern med ett dopp i en av hotellets två pooler?
På kvällen möts vi upp för en välkomstdrink och äter sedan en gemensam middag på hotellet.

Dag 2-7  Almunecar
Njut av sol och bad, en promenad utmed den vackra strandpromenaden och utforska Almunecar på egen hand. Vi äter middag på hotellet varje kväll.

Reseledaren tar med er på olika utflykter till Malaga, Nerja osv. Alla till självkostnadspriser.

Victoria playa

Gibraltar

Dag 8 Almunecar – Hemorten
Efter frukost beger vi oss med buss till flygplatsen i Malaga för vidare färd mot Sverige. Vi flyger med SAS direkt från Malaga till Landvetter och landar i Göteborg på  eftermiddagen.
Berikade med många minnen och upplevelser är det nu tid att säga tack och hej för den här gången!

 

Datum: 12/11 2022
Prie: 9995:-
Ingår: Direktflyg med SAS t/r, transfer t/r i Spanien, del i dubbelrum med frukost & middag, vatten och 1/4 flaska vin ingår till middags samt reseledarservice.

Tillägg:
Enkelrum 1250:-
Transfer Torp – Landvetter t/r 750:-

Flygtider:
12/11 GOT-MAL 15.45-19.35
19/11 MAL-GOT 11.05-14.55

Boka nu