Skip to main content

Falkenbergsrevyn

Efter en succéfylld jubileumsrevy är Falkenbergsrevyn tillbaka med en ny virvlande revy. Det blir en föreställning fylld av humor, satir och musik när man på ett lekfullt sätt skojar med vår samtid. Årets revy har fått namnet TVÄRDRAG vilket syftar på en tid med mycket blåsväder - både när det gäller ekonomi och kända personer & händelser som det snabbt blåser upp till storm kring. Sommarvädret har dessutom satt en extra krydda och vi bjuder som alltid på drag. 

Falkenbergsrevyn gör nu andra säsongen på sin nyrenoverade teater. Totalt sågs revyn senast av 27 000 besökare vilket var den publikmässigt nästbästa säsongen någonsin och gör Falkenberg till Sveriges största revy och den enda som sänds på SVT. Målet är att publiken ska ha riktigt roligt och över 250 skratt eller två garv i minuten räknas som en garant för det.
 

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Lunch och revy

    Vi reser från hemorten på förmiddagen. Vid lunchtid kommer vi fram till Falkenberg där vi börjar med lunch på Bistro Grand innan vi beger oss till stadsteatern för att se Falkenbergsrevyn - TVÄRDRAG.
    Efter avslutad revy vänder vi åter mot hemorten igen

Avresetider

Plats På- och avstigning Avresa
Uddevalla Bohusläns Museum 10:15
Torp Köpcentrum - Uddevalla Bakom Plantagen, vår parkering 11:00
Ljungskile Busstation 11:15
Munkeröd Pendelparkering 11:30
Kungälv, Eriksdal Erikdsal, hpl D 11:45

Karta

Tillval och tillägg

Utflykter och tillval

  • Inhägnad Parkering, Torp 1dag Inhägnad parkering bakom Plantagen, Torp Köpcentrum.

    All parkering sker på egen risk. Om något händer med din bil är det din egen försäkring som gäller. Parkeringen är alltid låst när vår personal inte är på plats.
    Pris: 50:-

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2/3Se informationFalkenbergsrevyn Mer än 81 450:-BokaMer information
Kontakta oss
Adress:
Columbusresor
Herrestads Torp 353
451 76 Uddevalla