Tjejmilen i Stockholm 2021, 3dgr

Tjejmilen – Sveriges största event bara för tjejer!
Varje år samlas tusen och åter tusen tjejer på Gärdet i Stockholm för att springa 10 kilometer och få uppleva något riktigt mäktigt när hela Stockholm vibrerar av girlpower. Vi hjälper dig att komma i form med transport och boende inför tävlingen!

tjejmilen

Dag 1 Hemorten – Stockholm
Vi reser på morgonen från våra hemorter och stannar vi för bensträckare respektive fikastopp och lunchstopp under resan upp till Stockholm. På tidig eftermiddag är vi framme och bussen går direkt ut till nummerlappshämtningen och fortsätter sedan till hotell Norra Bantorget mitt i centrala Stockholm.

Dag 2 Stockholm – Tjejmilen
Efter frukost kör vi i god tid ut till startområdet för Tjejmilen. Efter genomfört lopp går buss tillbaka mot centrum och vårt hotell. Njut av en härlig sommarkväll i Stockholm!
Kanske vill ni fira dagens bedrift med en show eller restaurangbesök, vi hjälper er gärna med biljetter eller bordsbokning!

Dag 3 Stockholm – Hemorten
Efter frukost på hotellet ges det tid till för shopping innan bussen kör hemåt igen kl 14:00. Under vägen hem stannar vi i Örebrotrakten för fika/matpaus och på kvällskvisten når vi åter hemorten igen.

 

Datum: 3/9- Scandic Norra Bantorget 2690:-
Ingår: Bussresa, del i dubbelrum med frukost, transport till och från Tjejmilen och uthämtning av nummerlappar.
Tillägg: Enkelrum
Parkering på vår inhägnade parkering vid Torp, Plantagen
990:-
100:-
Övrigt: Anmälan till Tjejmilen ingår ej (anmälan kan göras på www.tjejmilen.se)
Boka nu