Stockholmsweekend 4 dgr

Stockholm i vårt hjärta!

Följ med oss till vår vackra huvudstad där vi bor bekvämt på Clarion Hotel Sign. Hotellet ligger centralt i Stockholm bara ett stenkast från shoppinggatan -Drottninggatan och på gångavstånd från både  Oscarsteatern, Scalateatern och många andra av stadens sevärdheter. 
Varför inte passa på att se en musikal, teaterföreställning eller konsert? Vi hjälper er gärna att boka biljetter! 

Dag 1: Mot Stockholm
Vi i startar i Uddevalla och åker mot Stockholm, under resan gör vi stopp längs vägen för fika & lunch på egen hand. Vi når vår vackra huvudstad på eftermiddagen och får checka in på vårt hotell. Kvällen i Stockholm är sedan fri att tillbringa på egen hand.

Dag 2: Njut av StockholmStockholm
Efter frukost på hotellet kan ni njuta av Stockholm hela dagen. Varför inte boka in några teaterbiljetter till kvällen eller ett besök på Wallmans Salonger?
Vi hjälper er gärna med biljetterna!

Dag 3: Fortsätt njut av vår vackra huvudstad
Njut av Stockholm ännu en dag. Varför inte ta spårvagnen till Djurgården o promenera på Skansen, el gör ett besök på ABBA museet och avsluta dagen med ett besök på Tyrol och showen Mama Mia the Party!

Dag 4 : Hemresa
Frukost innan vi lämnar lämnar Stockholm för denna gång. Vi lämnar hotellet vid 10.30 tiden och gör stopp för lunch (på egen hand) på hemresan.

På vår resa i höst (3/10) har vi även biljetter till succémusikalen Så som i himmelen på Oscarsteatern!

Datum: 30/5
3/10
3350:-
3595:-
Ingår: Bussresa, del i dubbelrum inkl. frukost i tre nätter
Tillägg Enkelrum 30/5
Enkelrum 3/10
Inhägnad parkering vid Torp – Plantagen
1250:-
1420
120:-
Påstigning Torp-Plantagen, Uddevalla – Bohusläns museum, Trollhättan – jvg, Vänersborg – Resecentrum, Grästorp, Lidköping
Boka nu