Elitloppet 2019, 3 dgr

Elitloppet är ett av världens största travlopp. Det har körts sedan 1952 och avgörs alltid den sista söndagen i maj på Solvalla. Världens bästa hästar bjuds in för att göra upp i försök och final över sprinterdistansen 1609 meter.

Dag 1. Hemorten – Stockholm
Vi avreser från våra hemorter på morgonen. Tidigt på eftermiddagen vid ca 15:00 kommer vi till vår vackra huvudstad och checkar in på vårt centralt belägna hotell, Scandic Norra Bantorget. Kvällen är fri att tillbringa på egen hand.

Elitloppet

Dag 2. Stockholm
Efter frukost åker vi ut till Solvalla för de som önskar följa med och kör sedan tillbaka till hotellen framåt eftermiddagen. Ddagen är fri att tillbringa i Stockjholm på egen hand.

Dag 3. Stockholm – Hemorten
Efter frukost tar de som vill sig ut till Solvalla på egen hand och för övriga är dagen fri att upptäcka Stockholm på egen hand.
Fram på kvällen lämnar vi Stockholm för hemfärd. Först hämtar vi upp resenärer vid hotellet och därefter kör vi ut till Solvalla och hämtar upp, efter att finalloppet är klart. Vi når på sen kväll våra hemorter igen

OBS! Biljett till Solvalla ingår ej.

Datum: 24/5 2690:-
Ingår: Bussresa, del i dubbelrum inkl. frukost, transport till och från Solvalla på lördag och transport från Solvalla på söndag.
Tillägg: Enkelrum
Parkering vid Torp, Plantagen
990:-
90:-
Avresa Torp – Plantagen, Uddevalla – Bohusläns Museum, Vänersborg Parallellgatan 14,
Trollhättan Resecentrum, Grästorp, Lidköping, Götene, Mariestad
Boka nu