Dalarna med Diggiloo i Dalhalla, 3 dgr

Följ med oss till vackra Dalarna och se Diggiloo från förstaparkett på Dalhallas gigantiska scen. Artister som medverkar på årets Diggilooturné är bl.a. Arvingarna, David Lindgren, Mimi Werner, Magnus Carlsson, Jessica Andersson m fl.
Vi bor 2-nätter i Falun och passar även på att göra ett besök i Mora och en rundtur utmed Siljans vackra kust.

Diggiloo

Dag 1.
Vi lämnar hemorten och åker norrut – vi gör lämpliga stopp för både fika & lunch under dagen (på egen hand). Under eftermiddagen når vi Falun och vårt hotell First Hotel Grand, där vi skall bo i två nätter. På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.

Dag 2.
Efter frukost startar vi vår resa utmed Siljans vackra kust och njuter av natursköna miljöer och storslagna vyer utmed den vackra sjön. Vi gör ett lite längre stop i Mora där det finns tid att strosa runt och utforska staden på egen hand.
Vi äter en gemensam, tidig middag innan vi reser vidare mot Dalhalla för kvällens show, Diggiloo. Artisterna som medverka i årets uppsättning av Diggiloo är bl.a. som Arvingarna, Jessica Andersson, Thomas Pettersson, Mariette, John Lundvik m.fl. Vi har fått tag i biljetter på första parkett och i biljetten ingår även ett program, samt en Diggiloo-filt som ni kan värma er med under showen och sedan ta med hem som ett minne från er resa.
Efter showen åker vi tillbaka mot Falun.

Dag 3.
På förmiddagen lämnar Falun och åker mot Tällberg där vi tar en liten bensträckare med förmiddagskaffe och njuter av de vackra vyerna över Siljan. Därefter fortsätter vi vår resa söder ut och gör lämpliga stopp för både fika & lunch under dagen (på egen hand). På kvällskvisten når vi hemorten berikade med många minnen och upplevelser i bagaget.
Med reservation för programändringar!

 

TällbergDalhallaMora

 

Datum 18/7 3490:-
Ingår Bussresa, del i dubbelrum med frukost och 2 middagar, biljetter till Diggiloo i Dalhalla samt reseledare.
Tillägg Enkelrumstillägg
Parkering vid Torp – Plantagen
600:-
90:-
Boka nu