Vår i Holland, 6dgr

Njut av våren i ett blomstrande och färgsprakande Holland! Vi åker bekvämt med färjan Göteborg – Kiel och vidare genom i Europa till vårt hotell i Den Haag med buss. Under våra dagar i Holland besöker vi Amsterdam, åker en båttur på de vackra kanalerna, besöker blomsterparken Keukenhof, ser den berömda panoramamålningen Panorama Mesdag, har öl-provning på bryggeriet Eiber beer samt njuter av vackra Den Haag. På hemresan åker vi återigen med färjan från Kiel till Göteborg.

 

Dag 1: Mot Göteborg med Stena Line
Avresa från Torp under eftermiddagen och vidare mot Göteborg. Framme vid Tysklandsterminalen checkar vi in och får våra hytter – alla med bäddar på golvet. Vi äter en gemensam middag i bufférestaurangen där även öl & vin ingår till maten. Njut av en avkopplande kväll ombord.

Dag 2: Kiel – Den Haag
Efter en god frukost ombord åker vi mot Den Haag genom Tyskland och in i Holland. Vi stannar för lunch & fika (på egen hand) längs vägen. Under kvällen når vi vårt centralt belägna hotell, Parkhotel den Haag. Efter vi checkat in på våra rum äter vi en gemensam middag på hotellet.

Dag 3: Amsterdam & Keukenhof
Efter frukost åker vi mot Amsterdam. Vi börjar med en tur i Amsterdams berömda kanaler, kopplar av och njuter av de vackra miljöerna som passeras. Efter båtturen finns tid för lunch samt att strosa runt i Amsterdam på egen hand. Under eftermiddagen åker vi till Keukenhof – ett eldorado för trädgårdsälskaren. Ni får ett par timmar på  egen hand att vandra runt i denna berömda blomsterpark. Därefter vänder vi åter till vårt hotell i Haag.
Middag på egen hand ikväll, runt hotellet finns gott om restauranger och er reseledare hjälper gärna till med förslag.

Dag 4: Idag upptäcker vi Haag
Efter frukost går vi gemensamt genom Den Haag till fantastiska Panorama Mesdag. Panoramamålningen som är drygt 14 meter hög och 120 meter lång och föreställer ett otroligt vackert motiv från området Scheveningen som målades av Hendrik Willem Mesdag på 1800-talet. Dagen är fri att spendera på egen hand men på eftermiddagen möts vi upp igen för ett besök på bryggeriet Eiber Bier, här börjar vi med en rundtur och avslutar med en öl-provning. Efter provning åker vi tillbaka till hotellet och kvällen är sedan fri att tillbringa på egen hand.

Dag 5: Åter mot Kiel
Efter frukost åker vi åter mot Kiel där vi checkar in på Stena Scandinavica, som avgår kl.18.45. Ombord äter vi kvällens rätt i cafeterian därefter finns möjlighet att ta en svängom på dansgolvet, eller shoppa i Bordershopen ombord.

Dag 6: Snart hemma
Efter frukost ombord går vi av färjan som kommer in till Göteborg kl.09.15. Vi kör den sista korta biten till Uddevalla och är snart hemma igen med många härliga minnen i bagaget och kanske även en och annan blomsterlök!

Datum: 23/4 2023 8.895:-
Ingår:  Bussresa, del i insides tvåbäddshytt med bäddar på golvet (B2G), del i dubbelrum & frukost, 3 middagar ( buffé utresa, 1 middagar i Holland, kvällens rätt på hemresan), båttur, öl-provning, entréer och guidningar enligt program samt reseledarservice.
Tillägg:  B1/Enkelrumstillägg
B2SG -insideshutt större med golvbäddar
A2G – utsides hytt med golvbäddar mindre
A2SG – utsideshytt med golvbäddar större
Parkering vid Torp
1600:-
150:-
100:-
320:-
240:-

Resan körs vid minimum 30 personer bokade
Vi reserverar oss för valuta- prisändringar och justering i program pga. oförutsedd händelseutveckling i omvärlden!

Boka nu