Vår i Holland, 6dgr

Följ med och njut av våren i Holland! Vi åker bekvämt ut med färjan Göteborg – Kiel och vidare till Den Haag med buss där vi skall bo i tre nätter. Under våra dagar i Holland besöker vi Amsterdam, åker på de vackra kanalerna, besöker blomsterparken Keukenhof, ser den berömda panoramamålningen Panorama Mesdag, äter goda middagar, har ölprovning  på Haags största pub, Fiddler, samt njuter av vackra Den Haag. Vi åker lika bekvämt hem igen med färjan från Kiel till Göteborg.


Bildresultat för keukenhof

Dag 1: Mot Göteborg med Stena Line
Avresa från Torp under eftermiddagen och vidare mot Göteborg. Framme vid Tysklandsterminalen checkar vi inoch får våra hytter – alla med bäddar på golvet. Vi äter en gemensam middag i bufférestaurangen där även öl & vin ingår till maten. Njut av en avkopplande kväll ombord.

Dag 2: Kiel – Den Haag
Efter en god frukost ombord åker vi mot Den Haag genom Tyskland och in i Holland. Vi stannar för lunch & fika (på egen hand) längs vägen. Under kvällen når vi vårt centralt belägna hotell Parkhotel den Haag. Vi äter en gemensam middag på hotellet.
Bildresultat för haag

Dag 3: Amsterdam & Keukenhof
Efter frukost åker vi mot Amsterdam. Vi börjar med en tur i Amsterdams berömda kanaler, koppla av och njut av de vackra miljöerna som passeras. Efter båtturen finns tid för lunch samt att strosa runt i Amsterdam på egen hand. Under eftermiddagen åker vi till Keukenhof – ett eldorado för trädgårdsälskaren. Ni får ett par timmar på  egen hand att vandra runt i denna berömda blomsterpark. Därefter vänder vi åter till vårt hotell i Haag. Middag på egen hand ikväll, finns gott om restauranger i närheten av hotellet och er reseledare hjälper gärna till med förslag.
Bildresultat för canal tours amsterdam

Dag 4: Idag upptäcker vi Haag
Efter frukost går vi gemensamt genom Den Haag  till  fantastiska Panorama Mesdag . Panoramamålningen som är drygt 14 meter hög och 120 meter lång och föreställer ett otroligt vackert motiv från området Scheveningen som målades av Hendrik Willem Mesdag på 1800-talet . Efter detta besök är dagen fri, men på eftermiddagen möts vi igen för ölprovning, på den populära baren The Fiddler. Efter provningen tar vi en promenad genom Haag och äter en gemensam middag på restaurang De Haaggsche Kluis, kvällen är sedan fri att tillbringa på egen hand.

Dag 5: Åter mot Kiel
Efter frukost åker vi åter mot Kiel. Vi åker med Stena Scandinavicaa som avgår kl.18.45. Varför inte förboka en buffé eller trerättersmiddag till hemresan?  Ta en svängom på dansgolvet och shoppa i Bordershopen ombord innan vi får en god natts sömn i våra hytter, alla med golvbäddar.

Dag 6: Snart hemma
Efter frukost ombord går vi av färjan som kommer in till Göteborg kl.09.15. Vi kör den sista korta biten till Uddevalla och är snart hemma igen med många härliga minnen i bagaget och kanske även en och annan blomsterlök!

 

 

Datum: 22/4 – Fullbokad
1/5
6995:-
Ingår:  Bussresa, del i insides tvåbäddshytt med bäddar på golvet, del i dubbelrum, frukost, 3 middagar, ölprovning, entréer och guidningar enligt program samt reseledarservice.
Tillägg:  Buffé inkl. dryck (öl/vin/vtn) hemresa
3-rätters middag hemresa (exkl. dryck)
314:-
359:-

Vi inväntar fortfarande priser från Stena Line för  2019 så vi förbehåller oss rätter till prisjustering.

Boka nu