Bremen Oktoberfest – 4dgr

Följ med oss på traditionsenlig Oktoberfest i Tyskland! Vi åker bekvämt med Stena Lines linje Göteborg – Kiel t/r och bor centralt på Star Inn Premium Bremen Columbus, i Bremen!
Bremen är en  trevlig stad med mycket restauranger, trevliga caféer och bra shopping. Upplev den glada stämningen på Bremer Freimarkt – Tysklands äldsta folkfest!

Bildresultat för bremer freimarkt

Dag 1: Mot Göteborg & Kiel-färjan
Avresa från Uddevalla – Torp mot Göteborg och incheckning på Stena Lines färja. Vi får alla hytter med sängar på golvet. Vi äter en gemensam två-rätters middag ombord.

Dag 2: Mot Bremen
Efter frukost ombord kliver vi av färjan som kommer in till Kiel kl.09.15. Här stiger vi på vår buss som tar oss till Bremen, en busstur på drygt två timmar. Vi börjar med en välsmakande lunch i Bremen innan vi tillsammans med reseledaren gör en rundtur i centrum för att få se det bästa av Bremen. Efter rundturen åker vi direkt till Star Inn Premium Bremen Columbus för incheckning. Eftermiddagen har ni sedan på egen hand och givetvis skall ni gå till Bremer Freimarkt – ge er in i vimlet och möt sång, musik, öl & mat.

Dag 3: Bremen & Kiel
Efter frukost har ni förmiddagen fri i Bremen och vi åker under eftermiddagen mot Kiel. Vi hinner med ett kortare besök på CITTI i Kiel för lite shopping. Vi checkar därefter in på Stena Lines färja som avgår från Kiel kl.18.45. Även under hemvägen bor vi i hytter med bäddar på golvet. Varför inte passa på att boka en middagsbuffé ombord?

Dag 4: Göteborg – Uddevalla
Färjan kommer in till Göteborg kl.09.15. Vi äter frukost ombord innan avstigning och kör sedan den korta vägen till Uddevalla – åter vid 11-tiden!

Datum: 20/10 3495:-
Ingår: Bussresa, Göteborg – Kiel, liten dubbelhytt med båda sängarna på golvet, frukost t/r och två-rätters middag på utresan, en natt i dubbelrum på Star Inn Premium Bremen Columbus inkl. frukost, lunch på Rådhuset i Bremen samt reseledare
Tillägg:
Pris pp
i mån
av plats
Större hytt med golvbäddar – Insides
Utsideshytt liten med golvbäddar
Större hytt med golvbäddar – Utsides
Enkelhytt/rum
Buffé på hemvägen inkl. dryck
3-rätters middag hemresa
Parkering vid Torp-Plantagen
Påstigning vid Strömstad, Tanum, Grind el Håby
90:-
160:-
260:-
600:-
314:-
359:-
120:-
100:-
Övrigt: När det gäller Bremen Freimarkt:
På själva området är det gratis att bara gå runt och titta – om ni är ett större sällskap och vill in i något öltält och äta är det bra att boka detta på nätet  – det gör ni själva på följande länk: https://www.bayernfesthalle.de/reservierung/ (sidan uppdateras inom kort)
Boka nu