Bremen Oktoberfest – 4dgr – Fullbokad

Följ med oss vår Jubileumsresa till Tyskland! Vi åker bekvämt med Stena Lines linje Göteborg – Kiel t/r och bor centralt i Bremen! Hansastaden Bremen är en mycket trevlig stad, med mycket restauranger, trevliga caféer och bra shopping. Upplev den glada stämningen på Bremer Freimarkt – Tysklands äldsta folkfest!

 

Bildresultat för bremer freimarkt

Dag 1: Mot Göteborg & Kiel-färjan
Avresa från Uddevalla – Torp mot Göteborg och incheckning på Stena Lines färja. Vi får alla hytter med sängar på golvet. Vi äter en gemensam två-rätters middag ombord.

Dag 2: Mot Bremen
Efter frukost ombord kliver vi av färjan som kommer in till Kiel kl.09.15. Här stiger vi på vår buss som tar oss till Bremen, en busstur på drygt två timmar. Vi börjar med en välsmakande lunch i Bremen innan vi tillsammans med reseledaren gör en rundtur i centrum för att få se det bästa av Bremen. Efter rundturen åker vi direkt till Hotel Ibis Bremen City för incheckning. Eftermiddagen har ni sedan på egen hand och givetvis skall ni gå till Bremer Freimarkt – ge er in i vimlet och möt sång, musik, öl & mat.

Dag 3: Bremen & Kiel
Efter frukost har ni förmiddagen fri i Bremen och vi åker under eftermiddagen mot Kiel. Vi hinner med ett kortare besök på CITTI i Kiel för lite shopping. Vi checkar därefter in på Stena Lines färja som avgår från Kiel kl.18.45. Även under hemvägen bor vi i hytter med bäddar på golvet. Varför inte passa på att boka en middagsbuffé ombord?

Dag 4: Göteborg – Uddevalla
Färjan kommer in till Göteborg kl.09.15. Vi äter frukost ombord innan avstigning och kör sedan den korta vägen till Uddevalla – åter vid 11-tiden!

Datum: 21/10 3195:-
Ingår: Bussresa, Göteborg – Kiel t/r med liten dubbelhytt med båda sängarna på golvet, frukost t/r, en två-rätters middag på utresan, en natt på Ibis Bremen City inkl. frukost och en lunch i Bremen.
Tillägg:
Pris pp
i mån
av plats
Större hytt med golvbäddar – Insides
Utsideshytt
Större hytt med golvbäddar – Utsides
Enkelhytt/rum
Buffé på hemvägen inkl. dryck
285:-
360:-
460:-
850:-
314:-
Övrigt: När det gäller Bremen Freimarkt:
På själva området är det gratis att bara gå runt och titta – om ni är ett större sällskap och vill in i något öltält och äta är det bra att boka detta på nätet  – det gör ni själva på följande länk: http://www.bayernfesthalle.de/reservierung/

 

 

 

Boka nu