Skip to main content

Barcelona & Kryssning Oasis of the Seas, 10 dgr

Nu kan du få chansen att uppleva flera av Medelhavets pärlor på en och samma gång. Vi flyger från Landvetter till Barcelona där vi bor i två nätter innan kryssningen. Vi hinner njuta av ett par härliga dagar i Barcelona innan vi skall kliva på ett av Royal Caribbeans största kryssningsfartyg Oasis of the Seas för att börja vårt kryssningsäventyr. Under den här kryssningen besöker vi flera spännande stopp i Medelhavet och avslutar kryssningen med en avkopplande dag till havs. Sen är ju själva fartyget Oasis of the Seas en fantastisk destination i sig - här finns obegränsat med saker att hitta på.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Flyg till Barcelona

  Vi flyger till Barcelona från Landvetter. Framme väntar en buss på oss för att köra oss till vårt hotell - Hotel Exe Cristal Palace. Gemensam middag på hotellet.

 • Dag 2: Fri dag i Barcelona

  Efter frukost har vi dagen på oss att upptäcka Barcelona. En promenad längs La Rambla ner mot havet och vidare genom de vackra gotiska kvarteren eller varför inte till den stora katedralen Sagrada La Familia som vi undar om den någonsin blir färdig - men vacker är den!
  Gemensam middag på hotellet på kvällen.

 • Dag 3: Incheckning Oasis of the Seas

  Vi lämnar hotellet på förmiddagen och åker till kryssningsterminalen. Vid ankomsten checkar vi in på Royal Caribbeans kryssningsfartyg, Oasis of the Seas och nu väntar en underbar kryssning. När vi kommit ombord äter vi lunch och därefter finns tid att bekanta sig med fartyget innan det är dags för middag. Vi äter tillsammans på samma tid och vid samma bord varje kväll under kryssningen – för de som önskar. Man kan även välja att äta egen tid i någon av de många andra restauranger som finns ombord.

 • Dag 3-10: Kryssningsrutt

  5/5 Barcelona
  6/5 Palma de Mallorca, 08-16
  7/5 Provence (Marseilles) 09-18
  8/5 La Spezia (Florens/Pisa) 08.30-20.30
  9/5 Rom (Civitavecchia) 07-20
  10/5 Neapel 07-20
  11/5 Till Havs
  12/5 Barcelona

 • Dag 3-10: Oasis of the Seas

  Oasis of the Seas® är bättre än de bästa i sin klass. Det här fartyget inledde en semesterrevolution. Och nu introducerar denna favorit i Oasis-klassen ännu mer nöje för par och barn i alla åldrar, nya sätt att njuta av sol eller skugga, fler alternativ för utsökt mat under dejtkvällen än någonsin och nya trendiga ställen för varje utekväll. Hitta nya nöjen på varje däck, som vattenrutschbanorna The Perfect Storm℠ och den högsta rutschbanan till havs, Ultimate Abyss℠. Köp spännande mat att ta med från El Loco Fresh® och vår första Portside BBQ℠ eller heja på ditt favoritlag på Playmakers℠ Sports Bar & Arcade. Det här är Amplified Oasis of the Seas® – mer äventyr än någonsin. Karibisk känsla med romantiska cocktails vid poolkanten på The Lime and Coconut® eller en öl på Playmakers℠ Sports Bar & Arcade. Fullt ös på dansgolvet med de bästa coverbanden i branschen på Music Hall. Avsluta kvällen med en duett på nya Spotlight℠ Karaoke. 

  Ombord på fartyget kan vi köpa utflykter för att komma ut och se mer av destinationerna. Reseledaren tipsar även om utflykter som vi kan hitta på tillsammans, på egen hand!
  Helpension ingår alla dagar d.v.s. vi har frukost, lunch och middag inkluderat ombord på fartyget. På utflykterna köper vi vår egen lunch, alternativt äter när vi är tillbaka då öppettiderna för lunch ombord är generösa. På dagarna erbjuds också en mängd olika aktiviteter ombord, t.ex. tävlingar och underhållning i salongerna eller ute på däck. Kring det fina poolområdet finns gott om solstolar och här sitter vi gärna länge och bara kopplar av. För den som vill hålla sig i form finns ett fint gym där man kan träna och delta i olika klasser. Skönhetsbehandlingar av alla de slag kan bokas i fartygets fina SPA-avdelning (för behandlingar betalar man extra). På kvällarna visas imponerande shower med professionella artister i fartygets teater, men även is-shower & den magiskt bra vattenshowen i Aqua-theater och det är olika program varje kväll!

 • Dag 10: Stadsrundtur & Hemresa

  Oasis of the Seas kommer in tidigt till hamnen men vi äter frukost i lugn och ro innan vi kliver av! För att utnyttja förmiddagen innan hemresan, packar vi in våra väskor i en buss och möter vår lokalguide som tar med oss på en stadsrundtur för att få med oss lite extra av Barcelona innan vi åker mot flygplatsen. Flyget hem går under kvällen!

 • Flygtider: Lufthansa

  3/5 GOT-FRA 10.10-11.55
  3/5 FRA-BCN 13.15-15.15

  12/5 BCN-FRA 18.50-21.00
  12/5 FRA-GOT 22.05-23.40

Karta

Kontakta oss