Julmarknad i Innsbruck, 4 dgr

Upplev en Österrikisk julmarknad med oss i Innsbruck, med de snöklädda bergstopparna som kuliss kommer vi i julstämning på  Innsbrucks välkända julmarknader. Här njuter vi av traditionell Österrikisk mat och dryck, tyrolska hantverk och en mysig julstämning i den pittoreska gamla staden. Vi reser med flyg till München och därifrån vidare till Innsbruck med buss. Under fyra dagar får vi njuta av Tyrolens specialiteter, hantverk och julstämning. Vi bor centralt i Innsbruck och får tid att upptäcka både julmarknaderna och den vackra staden på egen hand men gör även en rundtur med en lokalguide. Julmarknaden i Innsbruck har funnits i över 30 år och är ett perfekt resmål för att koppla av och komma i julstämning!

Dag 1.
Vi flyger från Göteborg och Landvetter på förmiddagen med direktflyg till till München. Där väntar en buss på oss för vidare transport till  Österrike och Innsbruck. Vi reser genom det vackra alplandskapet och njuter av synen av de snöklädda bergstopparna, på tidig kväll når vi vårt hotell Grauer Bär som är centralt belägget i staden. Efter vi checkat in på hotellet äter vi en gemensam middag och kvällen är sedan fri att tillbringa på egen hand.

Julmarknad i innsbruck

Dag 2.
När frukosten är uppäten möts vi i receptionen där vår lokalguide väntar för att ta oss med på en rundtur i staden. Vi får se den gamla staden med dess vackra arkader, det gyllene taket och de vackra gamla husen som pryder gatorna i gamla stan. Vi avslutar sedan vår rundtur på en av stadens julmarknader. Eftermiddagen är fri att tillbringa på egen hand, botanisera bland marknadsstånden på de olika julmarknaderna och njut av goda tyrolska specialiteter, vackert hantverk, julpynt och känn in den mysiga julstämningen. På kvällen möts vi åter på hotellet igen för en middag på höjden. Linbanan Hungerburgbahn tar oss upp till Restaurang Seegrube där vi äter en gemensam middag och njuter av den vackra utsikten. Efter middagen vänder vi åter till hotellet igen.

Dag 3.
Upptäck Innsbruck och alla dess  julmarknader, dagen är fri att att tillbringa på egen hand. Strosa bland marknadsstånden, botanisera och njut av stämningen i gamla pittoreska alpstaden. På kvällen träffas vi åter för en gemensam middag på hotellet.

Dag 4.
Efter frukosten checkar vi ut från hotellet men det finns fortfarande lite tid att njuta av julstämningen här i Innsbruck. Handla med de sista specialiteterna och julklapparna hem innan bussen hämtar upp oss för vidare färd mot München och vårt flyg tillbaka till Sverige igen. På sen kväll landar vi åter på Landvetter igen berikade med många minnen och upplevelser i bagaget!

 

Innsbruck

 

Datum: 29/11 7850:-
Ingår: Flyg och bussresor, t/r del i dubbelrum inkl. frukost och middag (två middagar på hotellet och en middag på Seegrube), guidad rundtur i Innsbruck, Tur med linbanan upp till restaurang Seegrube samt reseledare
Tillägg Enkelrum
Transfer från Torp Plantagen
970:-
RING!
Flygtider 29/11 GOT-MUC 1205-1355
2/12  MUC-GOT  2035 – 2230

 

Boka nu