Weekend i Helsingfors, 4 dgr

Upplev hösten i  Helsingfors, en livfull kuststad omgiven av vackra öar och stora gröna parker. Här finns god mat, shopping och ett stort och rikt kulturliv att utforska!
För den som vill förgylla resan med en musikal kan vi även erbjuda biljetter till kvällsföreställningen av den svenska musikalen CHESS på Svenska teatern i Helsingfors.

helsingfors1

Dag 1. Mot Stockholm
Ni reser bekvämt med buss från hemorten till Stockholm där ni på eftermiddagen kliver ombord på Tallink Siljas fartyg ,Silja Symphony, som tar er vidare över Östersjön. Kvällen tillbringar ni ombord och möjlighet finns att koppla av och njuta av god mat, dryck, shopping och underhållning innan ni sover gott i era hytter.

Dag 2. Helsingfors o musikalen CHESS
Efter frukost anländer ni till hamnen i Helsingfors och på promenadavstånd från terminalen ligger ert hotell, Scandic Simonkenttä. Ni väljer själva när ni vill checka in på hotellet och dagen är fri att tillbringa på egen hand.CHESS
Promenera och upptäck staden till fots, eller varför inte  boka en stadsrundtur och få se den historiska staden från bussfönstret?
Strosa runt på gatorna i denna naturnära kuststad, besök något av stadens intressanta museum och njut av god mat på någon av Helsingfors trevliga restauranger och caféer, här finns mycket att upptäcka!
På kvällen finns möjlighet att se den svenska musikalen CHESS på Svenska Teatern i Helsingfors.

Dag 3. Helsingfors – Stockholm
I lugn och ro äter ni frukost på hotellet och har sedan dagen för er i Helsingfors. På sen eftermiddag kliver ni ombord på Tallink Siljas fartyg, Silja Serenade, som ska ta er tillbaka till Stockholm igen. Kvällen tillbringar ni ombord och möjlighet finns att koppla av och njuta av god mat, dryck, shopping och underhållning innan ni sover gott i era hytter.

 

Dag 4. Stockholm – Hemorten
Njut av morgonen medan ni sakta glider genom Stockholms skärgård och när frukosten är uppäten når ni strax terminalen i Stockholm. Vid terminalen väntar åter bussen som ska ta er vidare hem till hemorten och på  kvällskvisten når ni åter hemorten igen, berikade med många minnen och upplevelser i bagaget.

 

Datum 4/10 2595:-
Ingår Bussresa, del i hytt i vald kategori samt samt frukost t/r. Del i dubbelrum på Scandic Simonkenttä inkl frukost.
Tillägg Utsideshytt
Biljett till musikalen CHESS på Svenska Teatern
Inhägnad Parkering vid Torp
Påstigning: Strömstad, Tanum, Grind, Håby
Stadsrundtur
Buffé utresa
Buffé hemresa
70:-
840:-
120:-
100:-
270:-
385:-
385:-
Påstigning Strömstad, Tanum, Grind,Håby, Torp (Plantagen), Uddevalla (Bohusläns museum), Trollhättan, Vänersborg, Grästorp, Lidköping, Mariestad
Boka nu