Weekend i Riga, 4 dgr

Möt hösten i mysiga Riga!
Lettlands huvudstad Riga är en mycket vacker historiska stad som även är mycket prisvärd att besöka. Här njuter ni av god mat, vackra och mysiga gator med en rik historia och för den shoppingsugna finns många butiker att flanera i. 

 

Riga_houses

 

Dag 1. Mot Stockhom
Ni reser bekvämt med buss från hemorten till Stockholm där ni på eftermiddagen kliver ombord på Tallinks fartyg, Isabelle, som tar er vidare över Östersjön. Kvällen tillbringar ni ombord och möjlighet finns att koppla av och njuta av god mat, dryck, shopping och underhållning innan ni sover gott i era hytter.

Dag 2. Riga
Efter frukost anländer ni till Rigas hamn och på promenadavstånd från terminalen ligger ert hotell,Tallink Hotel Riga. Ni väljer själva när ni vill checka in på hotellet och dagen är fri att tillbringa på egen hand.
Promenera och upptäck staden till fots, eller varför inte boka en stadsrundtur och få se den historiska staden från bussfönstret?
Strosa på de charmiga gatorna i den historiska staden, besök något av stadens intressanta museum och njut av god mat på någon av Rigas trevliga restauranger, här finns mycket att upptäcka!Tallink Riga

Dag 3. Riga – Stockholm
I lugn och ro äter ni frukost på hotellet och har sedan dagen för er i Riga. På sen eftermiddag kliver ni ombord på Tallinks fartyg, Romantika som ska ta er tillbaka till Stockholm igen. Kvällen tillbringar ni ombord och möjlighet finns att koppla av och njuta av god mat, dryck, shopping och underhållning innan ni sover gott i era hytter.

Dag 4. Hemresa från Stockholm
Njut av morgonen medan ni sakta glider genom Stockholms skärgård och när frukosten är uppäten når ni strax terminalen i Stockholm. Vid terminalen väntar åter bussen som ska ta er vidare hem till hemorten. På  kvällskvisten når ni åter hemorten igen, berikade med många minnen och upplevelser i bagaget.

 

Datum 4/10 2395:-
Ingår Bussresa, del i hytt i vald kategori samt samt frukost t/r. Del i dubbelrum på Tallink Hotel Riga inkl frukost.
Tillägg Utsideshytt
Inhägnad Parkering vid Torp
Påstigning: Strömstad, Tanum, Grind, Håby
Stadsrundtur
Buffé utresa
Buffé hemresa
100:-
120:-
100:-
270:-
330:-
330:-
Påstigning Strömstad, Tanum, Grind,Håby, Torp (Plantagen), Uddevalla (Bohusläns museum), Trollhättan, Vänersborg, Grästorp, Lidköping, Mariestad
Boka nu