Weekend i Tallinn 4 dgr

Fly höstmörkret och gör en långweekend med oss till den historiska Hansastaden Tallinn!
I Tallinn 
lägger fartyget till nästan mitt i centrum och vårt hotell ligger på promenadavstånd från både terminalen och Tallinns historiska stadskärna. Promenera och upptäck staden till fots eller boka en stadsrundtur som tar er runt i stadens centrum. Här finns många charmiga små gränder att upptäcka, historiska platser att besöka, trevliga restauranger och caféer att koppla av på och bra möjligheter till shopping!

TallinnDag 1. Mot Stockhom
Ni reser bekvämt med buss från hemorten till Stockholm där ni på eftermiddagen kliver ombord på Tallinks fartyg, Victoria I, som tar er vidare över Östersjön. Kvällen tillbringar ni ombord och möjlighet finns att koppla av och njuta av god mat, dryck, shopping och underhållning innan ni sover gott i era hytter.

Dag 2. Tallinn 
Efter frukost anländer ni till Tallinns hamn och på promenadavstånd från terminalen ligger ert hotell Tallink Express Hotel. Ni väljer själva när ni vill checka in på hotellet och dagen är fri att tillbringa på egen hand.
Promenera på egen hand och upptäck staden till fots, eller varför inte  boka en stadsrundtur och få se den historiska Hansastaden från bussfönstret?
Strosa i de charmiga gränderna i gamla stan, besök något av stadens intressanta museum och njut av god mat på någon av Tallinns trevliga restauranger, här finns mycket att upptäcka!!Tallink Express

Dag 3. Tallinn – Stockholm 
I lugn och ro äter ni frukost på hotellet och har sedan dagen för er i Tallinn. På sen eftermiddag kliver ni ombord på Baltic Queen som ska ta er tillbaka till Stockholm igen. Kvällen tillbringar ni ombord och möjlighet finns att koppla av och njuta av god mat, dryck, shopping och underhållning innan ni sover gott i era hytter.

Dag 4. Hemresa från Stockholm
Njut av morgonen medan ni sakta glider genom Stockholms skärgård och när frukosten är uppäten når ni strax terminalen i Stockholm. Vid terminalen väntar åter bussen som ska ta er vidare hem till hemorten och på  kvällskvisten når ni åter hemorten igen, berikade med många minnen och upplevelser i bagaget.

 

Datum 4/10 2495:-
Ingår Bussresa, del i hytt i vald kategori samt samt frukost t/r. Del i dubbelrum på Tallink Express Hotel inkl frukost.
Tillägg Utsideshytt
Inhägnad Parkering vid Torp
Påstigning: Strömstad, Tanum, Grind, Håby
Stadsrundtur
Buffé utresa
Buffé hemresa
100:-
120:-
100:-
270:-
330:-
330:-
Påstigning Strömstad, Tanum, Grind,Håby, Torp (Plantagen), Uddevalla (Bohusläns museum), Trollhättan, Vänersborg, Grästorp, Lidköping, Mariestad
Boka nu