Kroatien – Krk – Buss, 10 dgr

En härlig semester väntar dig på Hotel Corinthia, beläget endast ett stenkast från den berömda Vela-stranden i Baska, på södra delen av ön Krk. Det kristallklara vattnet i Adriatiskahavet kommer fånga dig vid första ögonkastet och inbjuder verkligen till avkopplande stunder för sol och bad.
Baska är känt för sin arkitektur, många kulturella och historiska monument, vackra natur-och vandringsleder och sina fina stränder.
Koppla av med en promenad på den idylliska strandpromenaden, kantad av mysiga restauranger, butiker och barer eller ge dig ut på en mer äventyrlig vandring på de utmärkta lederna uppe i bergen.
På Krk finns något att göra för både äventyraren och soldyrkaren!

Mer info om resan kommer inom kort!

Efter en behaglig bussresa med bekväma övernattningar i Tyskland och alplanskapet i Österrike, når vi vårt mål – Krk, Baska och kan checka in på vårt hotell, Hotel Corinthia. Hotellet ligger endast ett stenkast från den berömda stranden Vela, med sitt kristallklara vatten.
Under vår vecka på Krk gör vi en heldagsutflykt med båttur till öarna Rab o Pag, samt en halvdagstur med vinprovning & lunch i mysiga Vrbnik. Det kommer även finnas gott om tid att koppla av på en solstol vid havet eller vid någon av hotellets stora utomhuspooler. På hotellet finns det även möjligheter till SPA-behandlingar och träning. Varje kväll äter vi middag på hotellet där även öl & vin ingår till maten. Reseledare finns med på resan och tipsar om utflykter och sevärdheter.

Avresa: 13/9