Florida med Orlando, Clearwater Beach & Kubakryss, 12dgr

Nöje, avkoppling & kryssning!

Nytt lägre pris – 21900:- (12dgr)!
Bildresultat för cuba

Följ med på en resa där vi hinner njuta av både Florida och en spännande kryssning till Kuba. Första veckan delar vi mellan parkerna, outlets, nöjen i Orlando och strandliv vid Clearwater Beach. I Orlando finns möjlighet att besöka någon av de otaliga parker som finns här, Disney, Sea World, Universal Studios. Vi gör ett besök på Kennedy Space Center som ingår i resans pris . Vi bor med ett utmärkt läge på International Drive – alldeles vid Orlando Eye. Runt hotellet finns massor av aktiviteter och restauranger att besöka. Efter dessa första dagar åker vi vidare mot Floridas Västkust & Clearwater Beach. Här bor vi precis på stranden och njuter av härliga avkopplande dagar. Resan avslutas på bästa sätt, några dagar ombord på ett mindre men fantastiskt kryssningsfartyg i Karibien. Vi kryssar med Empress of The Seas, ett av Royal Caribbeans fartyg. Under kryssningen Key West – USAs mest sydliga stad samt för många resans höjdpunkt – Havanna på Kuba! Här väljer vi till en heldagstur för att få se det mesta och bästa av Kuba under en dag!  Under kryssningen ingår helpension samt många aktiviteter.

Dag 1. 14 Oktober 2018. Flyg Göteborg– Orlando
Flygresa till Orlando. Vi flyger från Landvetter med Lufthansa! Vid ankomsten väntar buss som tar oss till vårt hotell Best Western International Drive. Hotellet ligger utmärkt med massor av restauranger & sevärdheter i närheten av hotellet.
Orlando

Dag. 15 Oktober – Orlando
Första dagen är vi fria att hitta på vad vi själva vill. Kanske är det en av de otaliga parkerna som lockar. Vi hjälper till med transport och biljetter till Sea World, Disney-parkerna eller Universal Studios. Eller så väljer ni att slappa vid det trevliga poolområdet som finns vi hotellet. Här finns även stora Outlets om du vill shoppa riktigt billigt – vi hjälper er med transporten dit!

Dag 3. 16 Oktober – Orlando 
Även denna dagen är vi fria att hitta på vad vi vill. Vi hjälper till med transport och biljetter till Sea World, Disney-parkerna eller Universal Studios. Eller så väljer ni att slappa vid det trevliga poolområdet som finns vi hotellet. Här finns även stora Outlets om du vill shoppa riktigt billigt – vi hjälper er med transporten dit!

Dag 4: 17/10 - Kennedy Space Center & Clearwater Beach
Efter frukost blir vi hämtade med buss för att åka till Kennedy Space Center – som ligger ca 60 minter från hotellet. Kennedy Space Center – Floridas mest spännande nöjespark, enligt många. Här är allt på riktigt, man får ta del av spännande nutidshistoria, från de första rymdfärderna till dagens högteknologiska satsningar. Efter detta spännande besök åker vi vidare mot Floridas västkust – Clearwater Beach.  Vi kommer fram under sen eftermiddag och här bor vi utmärkt – precis på stranden. Kvällen på egen hand.

Dag 5: 18/10 – Clearwater Beach
Dagen fri på egen hand eller så följer ni med reseledaren på en tur i i närområdet. Man kan även besöka Clearwater Marine Aquarium – vi hjälper er med transport & entréer.

Dag 6: 19/10
Njut av en härlig dag på stranden.

Dag 7: 20/10
Efter frukost packar vi ihop våra saker och åker mot kryssningshamnen. Vi checkar in och kliver ombord på vårt kryssningsfartyg – Majesty of the Seas. Här finns det mesta vi behöver under de kommande dagarna – fantastisk mat, underhållning i världsklass, träningsmöjligheter och massor av aktiviteter ombord. Vi börjar med lunch när vi kommit ombord!

Dag 8: 21/10 – Key West
Idag anlöper vi Key West – USAs mest sydliga stad. Vi rekommenderar en rundtur med Conch-train, stadens turisttåg som tar dig runt till de flesta sevärdheter eller så promenerar ni till den sydligaste punkten i USA – Southernmost Point, Hemingways hus & Sloopy Joes Bar. Fartyget kommer in mitt i centrum i Key West och ni klan kliva på & av hur ofta ni vill. Vi får se den berömda solnedgången i Key West innan vi lämnar Key West.

Dag 9: 22/10 – Havana, Cuba
Idag är vi på Cuba, här finns mängder av utflykter att köpa för att få se det mesta & bästa! Vi rekommenderar den utflykten som passar just er bäst!

Dag 10: 23/10 Till Havs
En härlig avkopplande dag till havs!

Dag 11: Åter Florida & hemresan börjar
Vi kommer in till Tampa på förmiddagen och har en lugn morgon innan vi kliver av och åker mot flygplatsen. Vi flyger hem med Lufthansa.

Dag 12: Hemma igen
Vi landar på Landvetter efter en bekväm nattflygning.

Kryssningen:
20/10 – Avresa Tampa 16.00
21/10 – Key West 12.30-19.00
22/10 – Havana 08.00-20.00
23/10 – Till Havs
24/10 – Åter Tampa 07.00
Key West178

Alla dagar ingår helpension, d.v.s. vi har frukost, lunch och middag inkluderat ombord på fartyget. På utflykterna köper vi vår egen lunch, alternativt äter när vi är tillbaka då öppettiderna för lunch ombord är generösa. På dagarna erbjuds också en mängd olika aktiviteter ombord, t.ex. tävlingar och underhållning i salongerna eller ute på däck. Kring det fina poolområdet finns gott om solstolar och här sitter vi gärna länge och bara kopplar av. För den som vill hålla sig i form finns ett fint gym där man kan träna och delta i olika klasser. Skönhetsbehandlingar av alla de slag kan bokas i fartygets fina spa-avdelning. (För behandlingar betalar man extra). På kvällarna visas imponerande shower med professionella artister i fartygets teater och det är olika program varje kväll! Majesty of the Seas har flera restauranger, pooler, klättervägg, gym, spa, teater, flera barer, kasino och mycket mer. Svensk reseledare med under hela vistelsen i USA!

Datum: 14/10 21900:-
Ingår: Flyg t/r, 6 nätter på hotell med frukost, 4 nätters kryssning med helpension, entré & rundvandring på Kennedy Space Center, transfer & transporter i Florida samt svensk reseledare
Tillägg: Utsideshytt  450:-
 Med reservation för eventuella valuta & prisförändringar.

Flygtider:
14OCT GOTMUC 0600 0745
14OCT MUCORD 0900 1210
14OCT  ORDMCO 1413 1753

24OCT TPAORD 1240 1429
24OCT  ORDFRA  1600 0715+1
25OCT  FRAGOT  0910 1045

Boka nu