Florida med Orlando, Clearwater Beach & Kubakryss, 13dgr

Nöje, avkoppling & kryssning!

Resan går ännu inte att boka via vår hemsida utan endast via telefon 0522-585830! Utförligare program kommer inom kort!

Bildresultat för cuba

Följ med på en resa där vi hinner njuta av både Florida och en spännande kryssning till Kuba. Första veckan delar vi mellan parkerna, outlets, nöjen i Orlando och strandliv vid Clearwater Beach. I Orlando finns möjlighet att besöka någon av de otaliga parker som finns här, Disney, Sea World, Universal Studios eller Kennedy Space Center. Vi bor med ett utmärkt läge på International Drive – alldeles vid Orlando Eye. Runt hotellet finns massor av aktiviteter och restauranger att besöka. Efter dessa första dagar åker vi vidare mot Floridas Västkust & Clearwater Beach. Här bor vi precis på stranden och njuter av härliga avkopplande dagar. Resan avslutas på bästa sätt, några dagar ombord på ett mindre men fantastiskt kryssningsfartyg i Karibien. Vi kryssar med Empress of The Seas, ett av Royal Caribbeans fartyg. Under kryssningen Key West – USAs mest sydliga stad samt för många resans höjdpunkt – Havanna på Kuba! Här väljer vi till en heldagstur för att få se det mesta och bästa av Kuba under en dag!  Under kryssningen ingår helpension samt många aktiviteter.

Empress of the Seas har flera restauranger, pooler, klättervägg, gym, spa, teater, flera barer, kasino och mycket mer. Svensk reseledare med under hela vistelsen i USA!

Datum: 13/10 23500:-
Ingår: Flyg t/r, 7 nätter på hotell med frukost, 4 nätters kryssning med helpension, program i Florida samt svensk reseledare.
Tillägg: