Kryssning Södra Karibien 2019, 11dgr

OBS! Nytt datum & nytt pris!

Fly kylan och snöslasket och koppla av under vår resa till södra Karibien! Vi kryssar i södra Karibien för här är det solsäkert och varmt året om. Vi besöker Virgin Island, St Maarten, Dominica, Barbados & Grenada. Under kryssningen ingår det mesta som utsideshytt, helpension, dryckespaket classic, underhållning, och vissa aktiviteter ombord.

Boka innan 30/6 och ni får 1000:- i rabatt per person!

strand

Dag 1 . Flyg Skandinavien – San Juan, Puerto Rico

Avresa från Landvetter till San Juan, Puerto Rico.  Vid ankomsten väntar buss som tar oss till vårt hotell, Hotel Caribe Hilton. Hotellet har ett fantastiskt poolområde och fin strand så vi kan koppla av efter vår resa!

Dag 2. San Juan

Efter frukost gör vi en stadsrundtur i San Juan och får se charmiga gamla stan, men även nya delen. Vi besöker även fortet San Cristobal i San Juan. Eftermiddagen har vi på egen hand och den tillbringas med fördel vid det härliga poolområdet & stranden. Det finns många trevliga restauranger i området.

Dag 3. Ombordstigning
Frukost på hotellet i lugn och ro och därefter är dagen fri för egna aktiviteter fram till sen eftermiddag då det är ombordstigning på Celebrity Summit  i San Juans kryssningshamn. När vi kommit ombord finns tid att bekanta sig med fartyget innan det är dags för middag. Vi äter tillsammans på samma tid och vid samma bord varje kväll under kryssningen. Önskar ni äta på egen hand eller annan tid finns flera andra restauranger att välja på – fritt val för varje kväll!

Dag 4-9. Kryssning i Karibien
Under kryssningen varvas dagar till havs med besök i spännande hamnar på karibiska öar. Ombord på fartyget kan vi köpa utflykter för att komma ut och se mer av öarna. Alla dagar ingår helpension, d.v.s. vi har frukost, lunch och middag inkluderat ombord på fartyget. På utflykterna köper vi vår egen lunch, alternativt äter när vi är tillbaka då öppettiderna för lunch ombord är generösa. På dagarna erbjuds också en mängd olika aktiviteter ombord, t.ex. tävlingar och underhållning i salongerna eller ute på däck. Kring det fina poolområdet finns gott om solstolar och här sitter vi gärna länge och bara kopplar av. För den som vill hålla sig i form finns ett fint gym där man kan träna och delta i olika klasser. Skönhetsbehandlingar av alla de slag kan bokas i fartygets fina spa-avdelning. (För behandlingar betalar man extra). På kvällarna visas imponerande shower med professionella artister i fartygets teater och det är olika program varje kväll! Vill vi inte se showen kan vi koppla av i någon av de många barerna eller i kasinot.

Kryssningen är enligt följande:
Dag 1: 30/3 Avresa från Puerto Rico 20.30
Dag 2: 31/3 St. Crox, Virgin Island 08.00-17.00
Dag 3: 1/4 Philipsburg, St Maarten 08.00-18.00
Dag 4: 2/4 Roseau, Dominica 08.00-17.00
Dag 5: 3/4 Bridgetown, Barbados 08.00-18.00
Dag 6: 4/4 St. Georges, Grenada 08.00-17.00
Dag 7: 5/4 Till Havs
Dag 8:  6/4 Tillbaka i San Juan

Dag 10. Ankomst San Juan – flyg till Skandinavien
På morgonen kommer vi till hamnen i San Juan efter vår vecka till sjöss. Vi gör ett besök på Bacardi Destilleriet innan vi åker vidare till flygplatsen och checkar in för vår flygresa hem! Flyget avgår under eftermiddagen. Ombord på flyget serveras middag.

Dag 11. Ankomst Skandinavien – Landvetter
Vi ankommer till Göteborg & Landvetter.

Datum: 2019-03-28 25900:-
Ingår: Flyg i ekonomiklass t/r, 2 nätter på hotell, 7 nätter ombord i utsideshytt med helpension, dryckespaket Classic ombord,
hyttvärd, hamnavgifter, skatter & dricks ombord, en stadsrundtur med besök på Bacardi Destilleriet.
Tillägg: Balkonghytt
Enkelhytt
ESTA – elektronisk Visumansökan
4000:-
8300:-
300:-
Övrigt:: FLYGTIDER Ännu ej klart
 Med reservation för ev. valuta & prisförändringar! (flygpris sätts i maj 2018)

Celebrity Summit:
Bildresultat för celebrity summit

 

IMG_2824Columbusstatyn i San Juan

Boka nu