Dalarna med Dalhalla, 3dgr – Fullbokad

Följ med oss till vackra Dalarna och lyssna till Kalle Moraeus, Orsa Spelmän och Tommy Körberg med flera, i en unik show anpassat för Dalhallas gigantiska scen. Vi bor 2-nätter i Falun och passar även på att göra ett besök vid Gruvmuseet i Falu Gruva och en rundtur utmed Siljans vackra kust.

Moraeus i Dalhalla
Dag 1.
Vi lämnar hemorten och åker norrut – vi gör lämpliga stopp för både fika & lunch under dagen (på egen hand). Under eftermiddagen når vi Falun och hinner med ett besök i Gruvmuseet vid Falu gruva innan vi når vårt hotell First Hotel Grand, där vi skall bo i två nätter. På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.

Dag 2.
Efter frukost startar vi vår resa utmed Siljans vackra kust och njuter av natursköna miljöer och storslagna vyer utmed den vackra sjön. Vi gör ett lite längre stop i Mora där det finns tid att strosa runt och utforska staden på egen hand.
Vi äter en gemensam, tidig middag innan vi reser vidare mot Dalhalla för kvällens show med Kalle Moraeus, Tommy Körberg och Orsa Spelmän.
Efter showen åker vi tillbaka mot Falun.

Dag 3.
Vi lämnar Falun och åker mot Tällberg där vi tar en liten bensträckare med förmiddagskaffe och njuter av de vackra vyerna över Siljan. Därefter fortsätter vi vår resa söder ut och gör lämpliga stopp för både fika & lunch under dagen (På egen hand). På kvällskvisten når vi hemorten berikade med många minnen och upplevelser i bagaget.
Med reservation för programändringar!

Datum 21/7 3490:-
Ingår Bussresa, del i dubbelrum med frukost och 2 middagar, biljetter till Moreus i Dalhalla och entré Gruvmuseet – Falu Gruva.
Tillägg: Enkelrum
Inhägnad parkering Torp (Plantagen)
600:-
90:-
Boka nu