Varning för Hjalmar, Bruksteatern Brevens Bruk

Följ med oss till Bruksteatern i Brevens bruk och en Hjalmar som är ännu mer laddad än vanligt. Som du förstår kan du räkna med en härlig kväll med mycket skratt tillsammans med Hjalmar (såklart!)

Brevens bruk är en liten ort i sydöstra Närke, cirka 4,5 mil från Örebro och 2 mil från Vingåker. Här spelas fram till jul succé-revyn ”Varning för Hjalmar”. Lite nytt blir det också. Vi vässar pennorna för att kunna erbjuda er ännu mera hyss och ännu roligare sketcher och sånger. Medverkar gör Hjalma (såklart) och resten av gänget: Peter Flack, Marie Kühler, Peter Kjellström, Amanda Flack, Sisters in Arms och Stephan Bergs Ute-Brass.

Välkomna att följa med oss och till Brevens Bruk där ett gott skratt kommer att förlänga era liv. Med några timmar åtminstone!

Dag 1.
Vi reser ed buss från hemorten mot Örebro. På eftermiddagen checkar vi in på Scandic Grand Hotell, i Örebro. Vi äter en gemensam 2-rätters middagsbuffé på hotellet innan vi reser vidare till Brevens bruk och föreställningen Varning för Hjalmar.

Dag 2.
Efter frukost checkar vi ut från vårt hotell och påbörjar vår resan mot hemorten. Vi anländer till hemorten under eftermiddagen.

Datum 16/12 1890:-
Ingår Bussresa, del i dubbelrum inkl. frukost. 2-rätters buffémiddag på Scandic Grand Hotell samt biljett till föreställningen Varning för Hjalmar på Bruksteatern i Breviks