The Sound of Music, Nöjesteatern Malmö

Följ med oss till Malmö och se den berömda musikalen, The Sound of Music. Musikalen som baseras på den upplyftande sanna historien om familjen von Trapp och är en av de mest framgångsrika Oscarsbelönade filmmusikalerna någonsin. Nu sätts föreställning upp på Nöjesteatern i Malmö med Elisa Lindström och Christopher Wolter i huvudrollerna. 

Österrikiska Maria vill bli nunna men passar inte in i klosterlivet i 1930-talets Salzburg. Hennes kärlek till musik och bergen, hennes ungdomliga entusiasm och livliga fantasi leder till att hon blir skickad till kapten Georg von Trapp för att ta hand om hans sju barn. Barnen fattar så småningom tycke för henne, då hon för in sång, musik och glädje i huset. Något som inte funnits sedan deras mamma dog flera år tidigare. Kapten von Trapp tycker i början inte om Marias påhitt, men blir gradvis mer och mer betagen i henne. Maria och Kapten von Trapp gifter sig med varandra, medan nazismen lurar bakom hörnet. De flyr och gömmer sig i Marias gamla kloster, där de får hjälp av nunnorna, som saboterar nazisternas bilar.

Musiken i musikalen berör människor i alla åldrar och bjuder på några av de mest minnesvärda sånger som någonsin har framförts på musikalscenen, till exempel ’My Favourite Things’, ’Do-Re-Mi’, ’Edelweiss’, ’Climb Ev’ry Mountain’, ’Sixteen Going on Seventeen’, ’The Lonely Goatherd’ och naturligtvis den storslagna titellåten ’The Sound of Music.

Dag 1.
Vi avreser från hemorten med buss mot Malmö. På eftermiddagen checkar vi in på vårt hotell Scandic Triangeln och tid finns att utforska staden på egen hand. Tidig kväll äter vi en gemensam 3-rätters buffé på hotellet och beger oss därefter till Nöjesteatern för kvällens föreställning av The Sound of Music.

Dag 2.
Efter frukost checkar vi ut från hotellet och påbörjar vår resa tillbaka mot hemorten. Vi når hemorten under eftermiddagen.

Föreställningen spelas lördag kväll kl. 19:00 och platserna är på främre parkett, rad 9 och 10. Vi äter en gemensam 3-rätters buffé på vårt hotell Scandic Triangeln före föreställningen. 

Datum: 9/12 1990:-
Ingår Bussresa, del i dubbelrum inkl. frukost, 3-rätters middagsbuffé samt biljett till föreställningen The Sound of Music på Nöjesteatern
Tillägg Enkelrum 250:-
Övrigt Dryck till maten ingår ej