Martin Stenmarck, Syskonkärlek – räkna med bråk

Med Martin Stenmarcks nya föreställning ”Syskonkärlek – räkna med bråk” väntar en galet, rolig och fartfylld berättelse om hans uppväxt i en ovanligt stor familj. Hur är det egentligen att leva med elva syskon? Funderingar varvat med mycket härlig musik och hits väntar en underbar föreställning i höst.
Bildresultat för martin stenmarck kajskjul 8

Han berättar öppenhjärtigt om hur det är att växa upp i ”Familjen Annorlunda” En komplicerad historia som är fylld med kärlek, smärta och längtan, men samtidigt glädjen att vara del av denna stora familj. Är Martin Stenmarck Sveriges enda levande kändisbevis på Familjen Annorlunda?

Martin har tillsammans med komikern Kristoffer Appelquist, en av landets mest efterfrågade stå up-komiker och manusförfattare, regisserat och skrivit manuset till föreställningen.

Martin Stenmarck är en av landets mest omtyckta artister och sångare. Han har gjort hits som ”Sjumilakliv” och ”Everybody’s Changing”. Det stora genombrottet kom med vinsten i Melodifestivalen 2005 och låten ”Las Vegas”. Förutom framgångarna som soloartist har Martin Stenmarck också framgångsrikt spelat huvudrollen i stora musikaler som Jesus Christ Superstar och West Side Story. Martin Stenmarck är också en framgångsrik låtskrivare för andra artister, han har bland annat levererat låtar till Celine Dion och Westlife. Tillsammans med brodern David har han skapat vad som kom att bli en svensk klassiker – Ladies Night.

Meny: 
Förrätt:
Krämig skaldjursbisque med karaktär av cognac, saffran, tryffel & vitt vin.
Varmrätt:
Finaste ryggbiten av nyfångad kolja, med hackade färska örter och hyvlat smält smör. Serveras med en hollandaise smaksatt med lime. Därtill frästa sockerärtor, haricots verts samt potatisstomp.


KVÄLLENS UPPLÄGG:
18.30 Välkommen till Kajskjul 8!

Insläpp matgäster – mat serveras
20.30 Showtime!
Martin Stenmarck Syskonkärlek – Räkna med bråk

Datum:  21/10 1295:-
Ingår:  Bussresa, show med tvårätters middag.
Övrigt: Åldersgräns 18 år