Minns du mig, Lisebergsteatern

Vad händer när barnen är utflugna, lägenheten är färdigrenoverad och bilen faktiskt går riktigt, riktigt bra? Föreställningen MINNS DU MIG? är en komedi som handlar om just det, om kärlek för evigt/givet.
Bildresultat för minns du mig liseberg

Den amerikanske författaren Sam Bobrick har på ett väldigt roligt sätt författat denna komedi om hur man skall, eller bör, ta vara på och förädla sitt äktenskap. Annika Andersson och Thomas Petersson spelar paret, vars vardagsgång hamnat i trivsam, problemfri, men också helt passionslös lunk.

Med överraskande humoristiska situationer ställer pjäsen frågorna: Vad händer när barnen är utflugna, lägenheten är färdigrenoverad och bilen faktiskt går riktigt, riktigt bra? När livet plötsligt rullar på så friktionsfritt som man alltid önskat att det skulle göra – varför börjar då alla funderingar dyka upp? Är det verkligen den nya bekväma soffans fel att man sitter i varsin ände av den istället för tätt tillsammans? Får man sakna något när ingenting fattas? Vad krävs för att få nyvunnet intresse för en gammal kärlek?

Publiken får möta Annika Andersson, Thomas Petersson, Robin Stegmar och Johanna Eriksson.

Buss med start i Stömstad och E6 söderut. Vi ser på föreställningen kl.16.00 på Lisebergsteatern. Efteråt äter vi en välsmakande tvårätters middag på Golden Days.

Meny:
Förrätt:
Gubbröra på kavring
Varmrätt:
Klassisk wallenbergare på kalvfärs, serveras med potatispuré, rårörda lingon samt gräddsås

Datum: 14/10 1195:-
Ingår:  Bussresa, teaterbiljett samt tvårätters middag.
Övrigt:
Avresa: Strömstad, Tanum, Håby, Uddevalla, Ljungskile, Stenungsund – Munkeröd, Kungälv