Tjejmilen Stockholm, 3dgr

Den 2 september 2017 är det dags för Tjejmilen – Sveriges största event bara för tjejer. För 34:e året i rad samlas tusen och åter tusen tjejer på Gärdet i Stockholm för att springa 10 kilometer. Och för att uppleva något riktigt mäktigt när hela Stockholm vibrerar av tjejkraft. Välkommen till en dag laddad med energi, glädje och tävlingsnerver.

Dag 1 Hemorten – Stockholm
Vi reser på morgonen från våra hemorter. I trakten av Mariestad och Arboga stannar vi för bensträckare respektive fikastopp och lunchstopp. Tidig eftermiddag kommer vi upp till Stockholm. Bussen går direkt ut till nummerlappshämtning. Incheckning på hotellet i Stockholm. Du väljer mellan Scandic Klara (mycket centralt), Quality Hotel Globe (söder om stan vid Globen), Quality Hotel Nacka (i Nacka).

Dag 2 Stockholm – Tjejmilen
Efter frukost kör vi i god tid ut till startområdet för Tjejmilen. Efter väluträttat lopp går vår buss tillbaka till vårt hotell. Njut av kvällen!

Dag 3 Stockholm – Hemorten
Efter frukost på hotellet ges det tid till för shopping innan bussen vid 14:00 kör hemåt. Under vägen hem stannar vi i Örebrotrakten för fika/matpaus.

Datum:  1/9 2017
Pris: Quality Hotel Globe
Quality Hotel Nacka
Scandic Klara
1690:-
2140:-
2540:-
Ingår:  Bussresa, del i dubbelrum med frukost, transport till och från Tjejmilen och uthämtning av nummerlappar.
Tillägg: Enkelrum Globe
Enkelrum Nacka
Enkelrum Klara
700:-
895:-
1490:-
Övrigt: Anmälan till Tjejmilen ingår ej (www.tjejmilen.se)