Kryssning Medelhavet 2017, 10dgr Fullbokad!

Freedom of the Seas – kryssning med Royal Caribbean i Medelhavet!
Royal

 

 

 

 

Nu kan du få chansen att uppleva flera av Medelhavets pärlor på en och samma gång. Vi flyger från Landvetter till Barcelona där vi bor i två nätter innan kryssningen. Upplev Ramblan, berömda Sagrada Famila, de gotiska kvarteren, tapas och goda viner. Sen är det dags att kliva på Freedom of The Seas för att börja vårt kryssningsäventyr. Under kryssningen varvas dagar till havs med besök i spännande hamnar kring Medelhavet.

Dag 1: Flyg till Barcelona
Vi flyger på eftermidagen till Barcelona med Lufthansa via Frankfurt. Framme väntar en buss på oss för att köra oss till vårt hotell – Hotel Expo. Middag på hotellet vid ankomst!
Hotel Expo ligger nära en Metro som tar oss smidigt till centrum  med bara ett stopp! Hotellet har även en takpool som ni fritt kan använda!

Dag 2: Upptäck Barcelona
Efter frukost är dagen fri att upptäcka Barcelona! Tag Metron eller promenera in till la Rambla (3km) och strosa runt bland affärer och trevliga restauranger. Ät lite tapas och drick ett glas sangria.

Dag 3: Ombordstigning
Vi lämnar hotellet på förmiddagen och åker till kryssningsterminalen. Vid ankomsten checkar vi in på Royal Caribbeans kryssningsfartyg, Freedom if the Seas och nu väntar en underbar kryssning. När vi kommit ombord äter vi lunch och därefter finns tid att bekanta sig med fartyget innan det är dags för middag. Vi äter tillsammans på samma tid och vid samma bord varje kväll under kryssningen – för de som önskar. Man kan även välja att äta egen tid i Bufférestaurangen.

Dag 3-10.  Kryssning i Medelhavet
Resrutt Freedom of the Seas 24 september

Dag Datum Anlöpningshamn Ankomst Avresa
1 24/9 Barcelona 17.00
2 25/9 Toulon (Provence) 09.00 18.00
3 26/9 Villefranche (Nice) 07.00 19.00
4 27/9 La Spezia (Florens/Pisa) 07.00 19.00
5 28/9 Rom (Civitavecchia) 07.00 19.00
6 29/9 Neapel/Capri 07:00 18.30
7 30/9 Till Havs
8 1/10 Barcelona 06.00

Ombord på fartyget kan vi köpa utflykter för att komma ut och se mer av destinationerna. Alla dagar ingår helpension, d.v.s. vi har frukost, lunch och middag inkluderat ombord på fartyget. På utflykterna köper vi vår egen lunch, alternativt äter när vi är tillbaka då öppettiderna för lunch ombord är generösa. På dagarna erbjuds också en mängd olika aktiviteter ombord, t.ex. tävlingar och underhållning i salongerna eller ute på däck. Kring det fina poolområdet finns gott om solstolar och här sitter vi gärna länge och bara kopplar av. För den som vill hålla sig i form finns ett fint gym där man kan träna och delta i olika klasser. Skönhetsbehandlingar av alla de slag kan bokas i fartygets fina SPA-avdelning. (För behandlingar betalar man extra). På kvällarna visas imponerande shower med professionella artister i fartygets teater och det är olika program varje kväll! Vill vi inte se showen kan vi koppla av i någon av barerna eller i kasinot.

Dag 10: Barcelona & Sightseeing samt hemresa
Freedom of the Seas kommer in tidigt till hamnen men vi äter frukost och lugn och ro innan vi kliver av! Här möter vi upp en svensktalande lokalguide som tar med oss på lite citysightsseeing med buss. Vi får även lite egentid innan det blir transfer till flygplatsen och flygresa tillbaka till Göteborg!
Vi flyger hem med Lufthansa via Frankfurt!

Datum: 22/9 13900:-
Ingår: Flyg i ekonomiklass t/r, 2 nätter på hotell, 7 nätter ombord i insideshytt med
helpension, hyttvärd, hamnavgifter, skatter & dricks ombord, en stadsrund-
tur i Barcelona med lokalguide samt reseledare.
Tillägg: Enkelhytt/rum
Utsideshytt
Balkonghytt
6500:-
2750:-
3850:-
 Flygtider: 22/9 GOT-BCN 14.35-19.30 (Via Frankfurt)
1/10 BCN-GOT 18.50-23.25 (Via Frankfurt)