Vår i Holland, 6dgr

Följ med och njut av våren i Holland! Vi åker bekvämt ut med färjan Göteborg – Kiel och vidare till Den Haag där vi skall bo i tre nätter. Under våra dagar i Holland besöker vi Amsterdam, åker på de vackra kanalerna, besöker blomsterparken Keukenhof, ser den berömda Panoramamålningen Panorama Mesdag, äter goda middagar, ölprovning  samt njuter av vackra Den Haag. Vi åker lika bekvämt hem med färjan från Kiel.
Bildresultat för keukenhof

Dag 1: Mot Göteborg och Stena Germanica
Avresa från Torp under eftermiddagen och vidare mot Göteborg. Framme vid Tysklandsterminalen checkar vi in på Stena Scandinavica och får våra hytter – alla med bäddar på golvet. Vi äter en gemensam middag i bufférestaurangen där även öl & vin ingår till maten. Njut av en avkopplande kväll ombord.

Dag 2: Kiel – Den Haag
Efter en god frukost ombord åker vi mot Den Haag genom Tyskland och in i Holland. Vi stannar för lunch & fika (på egen hand) längs vägen. Under kvällen når vi vårt centralt belägna hotell Parkhotel den Haag. Vi äter en gemensam middag på hotellet.
Bildresultat för haag

Dag 3: Amsterdam & Keukenhof
Efter frukost åker vi mot Amsterdam. Vi börjar med en tur i Amsterdams berömda kanaler, koppla av och njut av de vackra miljöerna som passeras. Efter båtturen finns tid för lunch samt att strosa runt i Amsterdam på egen hand. Under eftermiddagen åker vi till Keukenhof – ett eldorado för trädgårdsälskaren. Ni får ett par timmar att vandra runt i denna berömda blomsterpark. Under kvällen kommer vi åter till vårt hotell i Haag. Middag på egen hand ikväll. Finns gott om restauranger i närheten av hotellet.
Bildresultat för canal tours amsterdam

Dag 4: Idag upptäcker vi Haag
Efter frukost går vi gemensamt för de som önskar till den fantastiska Panoramamålningen från 1880. Panorama Mesdag är drygt 14 meter hög och 120 meter lång. Efter detta besök har ni dagen fri tills vi möts igen på eftermiddagen för ölprovning på den populära baren The Fiddler. Under kvällen äter vi en gemensam middag på stan.

Dag 5: Åter mot Kiel
Efter frukost åker vi åter mot Kiel. Vi åker med Stena Germanica som avgår kl.18.45. Här kan du förboka en buffé, trerätters middag eller äta något lättare i kafeterian. Ta en svängom på dansgolvet och shoppa i Bordershopen ombord innan vi får en god natts sömn.

Dag 6: Snart hemma
Efter frukost ombord går vi av färjan som kommer in till Göteborg kl.09.15. Vi kör den sista korta biten till Uddevalla och är snart hemma igen med många härliga minnen i bagaget, kanske även en och annan blomsterlök!

Datum: 22/4 6995:-
Ingår:  Bussresa, del i insides tvåbäddshytt med bäddar på golvet, del i dubbelrum, frukost, 3 middagar, ölprovning, entréer och guidningar enligt program samt reseledarservice.
Tillägg:  Enkelrum
Utsideshytt t/r
Större hytt med golvbäddar – insides
Buffé inkl. dryck (öl/vin/vtn) hemresa
3-rätters middag hemresa (exkl. dryck)
1750:-
200:-
100:-
314:-
359:-