Bo Kaspers Orkester

thumbnail_BKO_984x333RONDO

Nu tar Bo Kaspers Orkester steget till krogshow. Under namnet ”Allt ljus på oss” kommer det populära livebandet att gästa Rondo under hösten 2017. Det blir en känslosam helkväll med orkesterns mest älskade låtar i centrum. Showen har premiär 21 september 2017.
BO KASPERS ORKESTER - en show på Rondo

– Det är helt nytt för oss. Vi vill också att de som tidigare lyssnat och sett på oss ska uppleva det. Eftersom vi själva i princip aldrig sett en så kallad krogshow – förutom Elvis eller Sinatra i Las Vegas då – blir det enormt spännande att utforma den. Vi ska göra den här helkvällen på vårt sätt, säger orkestern. Bo Kaspers Orkester har sedan 90-talet varit ett av Sveriges populäraste band. De har sålt två miljoner skivor och deras låtar har sammanlagt långt över 100 miljoner lyssningar på Spotify. Dessutom är Bo Kaspers Orkester ett både hyllat och erkänt skickligt liveband som av recensenter beskrivs med ord som ”i en klass för sig” (DN), ”osviklig elegans” (UNT) och ”levererar alltid” (Sydsvenskan).

”Allt ljus på oss” görs tillsammans med regissören Hans Marklund (“Jill”, ”Best in show”, ”50 år i lyxförpackning”, ”Uggla”, Rheborg, Ulveson”) och manusförfattaren Anders Lundin (“R.E.A.”, Emmybelönade ”Allt för Sverige”).

Showen är ca 1 tim & 50 minutr lång utan paus.

Vi har ett datum att erbjuda under hösten:
25/11

Matinéföreställning 25/11
Vi äter en tvårätters middag innan showen och sitter kvar vid bordet och ser showen. Vi äter ca kl.13.00 och showen börjar kl.15.00
Showmeny:
Svenskt, pepparstekt gårdskycklingbröst med grädd- och tryffelkokt kål, rostad potatis, honungsglaserad morot samt rödvinssås
* * *
Hallon- och chokladmousse med knäckflarn samt rårörda hallon smaksatta med Carlshamns Flaggpunsch.

Datum: 25/11 – Matinéförställning 1350:-
Ingår: Bussresa, middag med show
Avresa: Strömstad, Tanum, Håby, Torp, Uddevalla – Bohusläns Museum, Ljungskile, Munkeröd, Kungälv