Om oss/Kontakt

Carin Lexberg, som driver denna researrangörsbyrå har arbetat inom resebranchen i drygt 17 år. Carin har tidigare erfarenhet från reseproduktion och försäljning och älskar att få människor att hitta den perfekta resan!

Vi har ställt garanti till Kammarkollegiet och är fullvärdig medlem hos Svenska Resebyråföreningen!
srf_logotyp_p286_u_text

Resor som vårt hjärta klappar lite extra för är resor till Italien och USA. När det gäller resor till Italien så använder vi oss av en mycket uppskattad reseledare – Per Åsander som driver företaget Pierino.

Vi har specialiserat oss på på resor ur Stena Lines sortiment såsom Kielkryssning, Polenkryssning, resor till Danmark, Polen & Tyskland.

Vi har kontor & resebutik på Torp – andra våningen på Rusta-huset. Välkomna in!
Ni når oss även på telefon: 0522 – 58 58 30

Personal:

Carin100x150Carin Lexberg – Resesäljare/Ägare & Grundare av Columbusresor

Linda II

 

Linda Johansson

Linda Johansson är en mycket uppskattad reseledare inom Europa och sliter även hårt på kontoret med alla våra bokningar – en klippa i alla lägen!

 

 

Våra reseledare:

Per100Per Åsander
Per Åsander, född i Stockholm, är ansvarig för våra temaresor till Italien. Han är en äkta Italienkännare och älskar detta sitt andra hemland. Många resedeltagare har genom åren låtit sig imponera av både av hans entusiasm och stora kunskaper. Per är vinkännare med sommelierutbildning från Rom och därtill har han kompetens från anställningar vid Systembolaget och norska Vinmonopolet. Utöver att ägna sig åt mat-, vin- och kulturresor till Italien, håller Per föredrag om vin och italiensk kultur. Per behärskar italienska språket flytande.